Премини към съдържание

dan23

Потребител
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от dan23

  1. Както се казва в една реклама-"Не става само с ядене...",трябва и гледане! :icon_thumbup:,хич на погледнах капака :icon_doh:

    Така че колегата е добре да взема VIN-a и да провери със сигурност коя е годината-не че има кой знае какво значение при тази цена.

    Сега като се замисля е възможно пак да бъде след фейслифта,въпреки е е със стария капак.Виждал съм на колега от Сливен Галанта,след 2000 г,който след лек удар му се налага да си смени капака-попада му много изгоден такъв,чисто нов от Галант преди фейса и без много много да се замисли си слага такъв.Според мен си пасват точно двата капака.

    С риск да се повторя-VIN номер и ще се разбере кой от кога е и т.н.

    Успех на колегата!

    Здравейте.Да Светльо сложих си такъв капак и анаистина мога да ти кажа че пасва идеално.Само където не е толкова извит.

  2. Караш толкова километри,защото си си купил изключително дуракоустойчив дизелелов автомобил. Но с всеки изминат ден,шансът ти да отидеш при майстор с големи главоболия расте. Ако добре прочетеш темите,ще видиш само единия от клубните ни корифеи, колко глави на дизелови Галанти е ремонтирал.

    Исках да кажа че Да има някаква нередност но нормално ли е според вас да мина толкова километри ако беше гарнитура или глава?Но е вярно че май доста се среща такъв проблем което наистина е лошо.Но съм сигурен че не е задължително да е гарнитура или глава.

  3. Ами ако ги прочетеш тези теми, ще разбереш че водата ти я гори, я от спукана глава, я от гарнитура..

    Трябва да се отваря и да се види причината ..Не я карай така, защото от водата се прецакват буталата и цилиндрите и после ремонта става по сложен..

    И моя има такъв проблем но съм почти сигурен че нито е гарнитура нито глава.Минал съм почти 45 000 км.с този проблем.Ако беше глава да беше се скапала до сега нали?Сигурно има някъде невидим теч.

  4. До 31 с бебето едва ли ще издържи компанията, но знае ли се...... Обадете се за всеки случай!

    Здравей колега.Ако след 31.07 ще бъдеш в Сливен ще се радвам да се видим и запознаем.Ако искаш може да ми дадеш някакъв номер да ти звънна и да се видим.

×
×
  • Създаване...