Премини към съдържание

udopam

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от udopam

  1. Здравей колега!Дали имаш стъклото за странично огледало ляво на GALANT,кората на лява предна колонка(точно под челното пред.стъкло)защитните ламарини на задни спирачни дискове!Благодаря предварително!

  2. Готова е, готова ;) Вчера благополучно в 2:00 през нощта приключихме... днес сутринта само слязохме да вържем захранването - тъй като то работи на много висока честота, а таблото на галанта е изцяло на електроника (няма механични елементи в него), решихме да го сложим долу, приблизително до скоростния и лоста за ръчната. Монтирахме го, изкарахме кабели през средната конзола, сглобихме го... и чудо! Работи ;) хехехе... днес му се порадвах, точно до преди пет минути, когато колата отиде за профилактичната смяна на маслото след обслужването на автоматика.

    Живот и здраве - утре ще й направя подробна фотосесия с вече монтирано табло. А иначе - днес вечерта ще пусна нова тема, в която ще обясна как се разглобява, как се монтира, как се сглобява и най-важното - тънките моменти в този процес.

     

    Кефът от това сам да си го сглобиш е неповторим!

    Хайде, нямаме търпение да видим как изглежда!

  3. Аз направих в Дженерали 4 по 118 лв. оценка 7500лв. без да искат маркировки и други глупости.

    И в Булстрад не искат маркиране!До-преди година и нещо,и цените им бяха мн. добри,но поради некоректни клиенти завишиха самото каско ама това е друга тема.

  4. Още една придобивка.С нея каризмата изглежда много плашещо :nunjaku: на по-тъмно :mitsu-smiley:

    :)

     

    http://picbg.net/u/8846/17308/207421.jpg

    http://picbg.net/u/8846/17308/207420.jpg

    http://picbg.net/u/8846/17308/207418.jpg

    Браво бре....то с тази визия и ксенон не ти трябва!

  5. Ами ако вземете да карате нормално може и да не ви трябва антирадар,а добрите модели определено са от 200 лева нагоре пак на Кобра говоря ;-)

    Че какво му има на 8200 щото не разбрах!Имай-предвид че съм карал и с тези над 200лв.

  6. Здравейте!Малко съм нов и ще ме простите че не-пиша,а само разглеждам така добре подредения сайт,макар че от два месеца вече съм собственик на самолет!Та за колегата който търси радар-детектор,понеже търсих за мен и още седем приятели,намерихме в Младост до пътеката на бул.Ал.Малинов в посока Дружба,веднага след ОМВ.Има една сграда,мисля че е на три етажа,та на втория продават COBRA-8200 за 95лв.Мн. добър модел,аз съм с него и съм доволен!

×
×
  • Създаване...