Премини към съдържание

vjivkov

Член на клуба
  • От него общо

    107
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от vjivkov

  1. Здравейте,

     

    По стечение на обстоятелствата ми остана едно стъкло за панорамен шибидах за Галант 1997. Моята кола конкретно е комби, 2.5, V6 24. За цена ще се разбрем, не му искам много.

     

    Ако на някой му трябва, нека направо ми звъни на 0893 304 434.

     

    Поздрави,

    Владислав

  2. Привет Юлиана :)

     

    Ще говоря със Светльо и ще ти пиша какви са плановете точно. По принцип предварителната ни уговорка е да тръгнем от бензиностанцията на Петрол срещу КАТ около 13.30 - 14.00 часа. Ще изясня точно и ще пиша, предполагам до края на деня. :)

  3. Крушунските водопади и Деветашката може да ги съчетаете наблизо са,макар според мен ще е трудоемко в това време, че много слизане и качване (по скоро стръмно ).Ждрелото също е хубаво място ама по добре да ги оставите като се по стопли и стане зелено по красиво е .По добре е да си изберете по "градски" маршрут като Къкринското ханче както си писал и др. подобни който са ви по път.

     

    Правили сме Деветашката, Крушунските, Гарваница и Ханчето предния път, и са тамън за до следобяда, не го намерихме за стръмно. Снимки за мотивация ето тук:

     

    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3599299381151.2167909.1233525889&type=3

     

     

    Чудя се утре дали да повторим тези или да скочим до Емен? Хотнишките водопади са също много интересно място за тези които ще минат покрай Търново.

  4. И какво стана сега за колегите от София ще се спасяваме всеки за себе си кой когато може да тръгне така ли?!

     

    Привет, ние тръгваме утре (петък) около 9 сутринта от София. Преди Шипково ще се поразходим по разни забележителности както направих и миналата година. Смятаме да посетим някой от следните местенца: (до къде ни стигне времето) Деветашка пещера, Крушунски водопади, Пещера Голяма Гарваница, Еменско ждрело, Къкринско ханче и др. И после привечер ще се появим в Шипково.

     

    Ако някой може предложи други интересни местенца из района, да пише.

     

    Ако някой има желание да се присъедини ще се радваме много :)

  5. Колеги, някой ще ходи ли тук:

     

    http://moto.bg/2012/07/30/udo-hits-balkan-motorcycle-rock-fest-veliko-tarnovo-2012/

     

    http://moto.bg/motorcycle-rock-fest-veliko-tarnovo-2012/

     

    Аз мисля да се занеса или петък вечер, или в събота сутринта. Ако някой е там, да пише и да се скиваме :)

  6. По реда на снимките: Деветашка пещера, Крушунски водопади, Пещера "Голяма Гарваница", Къкринско ханче, Тетевенски водопади, Шипково и накрая са Хотнишките водопади :)

     

    Много готини местенца, препоръчвам на всички които не са били да ги посетят. Водопадите напролет са пълноводни и са най-красиви.

     

    Не ни останаха накрая само сили за Еменското ждрело, оставихме го за друг път.

  7. Привет и от мен,

     

    Едно мнооооого голямо браво и благодаря на Вальо за положените усилия и перфектната организация! :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: Успяхме да се съберем в много приятна обстановка и да се позабавляваме повече от чудесно :drinks:

     

    А ние даже си изпълнихме, че и даже преизпълнихме плана с посещение на природни забележителности, района е много благодатен за това :drive: Снимки в най-скоро време.

     

    :rulez:

  8. Като всички междуселски пътища в Родината....максимум 60-70 км./час, ако все пак си щадиш МПС-то :icon_blush:

     

    Така и предполагах :) Галантния на криви пътища се движи с достойнство :mitsu-smiley: , а на гладко и равно обича да се поотпуска ;) :rulez:

  9. Според скромният ми опит, няма да успеете за един ден да покриете четерите дестинации :icon_hmm: :icon_hmm: :icon_hmm:

     

    Миналата седмица бях на Крушунските водопади и Голяма Гарваница.За пещерата си вземете гумени ботуши, че е много кално! :)И един безполезен факт за Крушунските водпади.Там е снимана реклама на Каменица преди няколко години. :)Ама определено ще ви е трудно всичките 4 места за 1 ден да ги минете,особенно ако не знаете пътя до някой от тях. :)

     

    Мисля да отпочнем рано-рано сутринта пък и ще стартираме от Ловеч, което е близо. Дано успеем. Гледам че в района има още доста пещери и други забележителности, ама ще ги планираме за друг път да не се претоварваме :)

     

    Ще разправяме вечерта как е било :)

     

    Само някой ако знае как е пътя:

     

    Деветаки - Александрово - Чавдарци - Крушуна - Кърпачево - Горско сливово - Крамолин - Агатово - Брестово - Къкрина

     

    ще съм благодарен да сподели :)

  10. Ние мислим да използваме петък и да посетим:

     

    1. Деветашка пещера

    2. Крушунски водопади

    3. Пещера Голяма Гарваница до Горско Сливово

    4. Къкринско ханче

     

    За целта ще спим четвъртък вечер в Ловеч тук: http://oldlovech.com/. Ако на някой програмата му е интересна и иска да се присъедини, за нас ще бъде голямо удоволствие :)

  11. Привет на всички,

     

    Искам на първо място да поздравя Вальо за усилието което положи да ни организира тази чудесна среща. Вальо, всичко беше чудесно, много ти благодарим за организацията и за всичко което направи :icon_clap:

     

    На срещата определено имаше истинскки позитивен и градивен Мицубиши дух, направихме си разнообразна програма и изключително много се забавлявахме - басейни (другия път ще си вземем и халатите :)), разходки в планината, танци и т.н. Купона беше на висота :) Най-важното беше че срещата даде възможност да се съберем на едно място, да се видим и да си побъбрим за най-различни неща.

     

    С нетърпение очакваме следващата среща и се надяваме да е по-скоро :)

  12. Привет,

     

    Най-накрая се добрах да пиша. Всичко беше супер, добре организирано и се забавлявахме чудесно. А и децата много се радваха и малкия ме пита кога ще ходим пак :)

     

    Ето и моите снимки: http://picasaweb.google.com/vdjivkov/2010_09_0406RD_FCMitsubishiSTZMB#

×
×
  • Създаване...