Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

k1k1_

Потребител
  • От него общо

    393
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    5

Мнения публикувани от k1k1_

  1. Продавам Москвич Алеко от Бързи и Яростни 7.

    Много добър автомобил с предно, задно и странично предаване. 4х8, блокаж на диференциала. Стерео инжекция с газ,мас и оцет. Летни джанти + Зимни джанти и пролетни джанти ПОДАРЪК! Цената е без кормилото и двигателя с тях цената е 18 000лв. М-броня М-огледала спортно окачване Ловато, Бордови комп TOSHIBA с 2gHz RAM! Газовата бутилка на мястото на предна лява гума! Спортна тапицерия. Колата е по принцип 200 коня, но съм сложил Дискета за Терминатор на бордовия компютър и сега е 390 коня като не броим спортния филтър от кафе машина Индезит! Олекотени валове, олекотени спирачни дискове, олекотен радиатор, резервоар и спортни плафони ! Много запазен за годините си автомобил с леки забележки по ходовата част, боята, двигателя, окачването, светлините, спирачната система, запалването, купето и др. Колата е перфектна за дрифт, драг, оранйе, тесане, асвалтиране, трамбоване, сеенйе и да плаши ората по улицата. Може бартер за IPhone 5s или инкубатор с доплащане от Ваша страна. Моля само за сериозни обаждания!

     

    Източник: :link:

  2. Забавна случка с опелджии на касата в голям хипермаркет !!

     

    "Седя си аз, 3ти подред на опашката в кауфланд. Зад мен някаква млада, двойка, зад тях некви баби, а пред мен двама пъпчиви младежа с пълна количка с алкохол, по къси тениски "Opel club". Идва техният ред, касиерката също младо момиче ги пита:

    - Имате ли 18 ? Може ли да видя лична карта ?

    Единия младеж видимо въодушевен от въпроса отговаря:

    - Eми, щом съм си дошъл с личният автомобил ОПЕЛ АСТРА GSI ...- демонстративно развявайки автомобилен ключ с ключодържател на опел.

    Продавачката го контрира с :

    - Господине, Вие може да сте дошъл с колата на баща Ви, това мен не ме интересува, бих желала да видя Ваш документ.

    Младежа още по-гордо:

    - Eми както виждате ние сме членове на опел клуба, но както и да е сега ще ви покаша лична карта.

    Започва едно ровене в портмонето...

    - Да, ето тук може да видите картата ми за членство в Опел клуба... ето това ми е личната карта, както виждате имам категория А и C , а за тях трябват 21 години.

    Продавачката, видимо изнервена:

    - Да, благодаря ви... 68 лева и ....

    Момъка :

    - Ако забелязахте не нося снимка на приятелката си, защото нямам такава, но това може да се промени ако решиш да дойдеш тази вечер с нас на купон, щото определено ще ти пусна ... "

     

    Тамън си помислих, да продължа цирка, щото носих бутилка вино, ключовете за колата и картата от БМВ клуба бяха в мен и не носих снимка на приятелката ми, но съжалих момичето и просто си показах шофьорската книжка без много обяснения...

     

     

    Източник: Георги Караджов

  3. Продавам две скумрийки (35гр. и 53гр.) на себестойност: - бензин - 20 лв.;

    - болничен, за да отида за риба - 50 лв.; - 3 скъсани чепарета с тежести 9 лв.;

    - спукана гума - демонтаж и монтаж - 18 лв.; - автомивка след риболова - 12 лв.;

    - глоба за превишена скорост - 20 лв. (платих ги "на ръка", за да не ми пишат акт

    и икономисах 30 лв.) - джобни на жена ми (за да не бучи) - 100 лв.

    Всичко: 229 лева (ще ги дам и за 220, въпреки че съм на загуба)

  4. Ауууу.... Колко мило! :icon_blush: Отдавна не бях влизала във форума, но днес ми стоплихте сърчицето! СТРАШНО МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!!!

    Много ми липсвате и много ви Обичам! :wub: Надявам се и аз да успея да присъствам на следващата среща! :mitsu-smiley: :icon_rock:

  5. Като гледам колко "голяма активност" има... в потрес съм! Ако някой от тези, които са видяли темата и все пак искат да присъстват, нека ми звъннат на 0887582018, за да знам! ... и друго... Когато всеки мисли - "аа... то ще идат 1-2ма души, за какво аз да ходя"... Отговарям: Защото точно от това мислене нищо не се получава! Да знам странно е, че именно момиче все още непритежаващо някой от моделите на Мицубиши, гледаща форума от 4 години се опитва да направи среща, но пък наистина се опитвам! Тук не конкретизирам само опитите ми за среща в Бургас, става въпрос и за другите градове, за другите хорица, които са отделили от времето си да направят предложение към хората, с които споделят един и същ интерес!

    :rulez: :drinks:

  6. Здравейте!

    Отбелязах във фейсбук, че е последния ми опит за среща в Бургас... да отбележа и тук...

    За тези, които са видяли темата и са забравили да подсетя... Среща 13 май - 15:00ч. - паркинга срещу Флората

×
×
  • Създаване...