Премини към съдържание

габо

Потребител
  • От него общо

    297
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от габо

  1. E, едва ли ги правят гумите в тукашни гумаджийници. Вероятно ги карат от складове из Европа.

     

    Малко по-конкретно ще ти отговоря: Поръчах си гумиот гуми 7,първо ми дойде товарителницата само-тия от Спиди ми бяха забутали гумите някъде.Набрах телефона от товарителницата и се оказа известен сервиз за гуми близо до мен (Пловдив-изпащат се до адрес в града),след което и там ги монтирах.След две години пак си поръчах високоскоросни гуми-изпратени от София,е и четирите бяха криви-след четири месеца разправии ми върнаха парите и признаха че партидата била дефектна уж.

     

     

  2. Аз пък от 30 години пия сода и нямам никакъв проблем с киселините .:D

    Причината е, че така е предписал производителя, а защо е решил така, щеше да разбереш ако през цялото време беше карал само една кола, а не 15 .

    С други думи, по евтино е да смениш на 5 г. едно масло, отколкото да сменяш цялата кола .:)

     

    Значи европейците са са по-тъпи та си сменят колите с нови,всияко си има срок на експлотация ,,,,,,после за рециклиране или в България.

  3. колеги, моля помогнете..... не ми работи нито навигацията нито СД-то .... постоянно ми стои надпис постави навиг. диск.... но не чете никакви дискове.... моля да ми подскажете или да ме упътите към някой майстор в бургас

     

    Ами постави си диск (поискай от някой който има) и ще тръгне всичко.

  4. Здравейте колеги, продавам 5 броя алуминиви джанти в доста добро състояние, не са от Mitsubishi, но като сhмахнат капаците не си личи от какво са.Резервната гума никога не е слагана и е MICHELLIN. Две гуми KAISER с еднакви грайфери, както и една ACCELERA и една IMPETUS също с еднакви грайфери(шарки). Всичките гуми са в доста прилично състояние, може да се убедите от грайфера на снимките със стотинката. Цената е 399.99 за петте джанти с гуми. Доставка с Еконт, наложен платеж + опция отвори и тествай стоката преди да заплатиш! За повече инфо 0885544873 Тони

     

    Ето и линк със снимки http://www.mobile.bg...436107830428933 :icon_rock:

     

    А гумите са бонус ,като гледам са за коша-без да се обиждаш.

  5. Здравей колега, аз съм с ГИ Фобос2, в момента цената в сайта на фобос е 1040 лв с монтажа. Майстора който ми го монтира ми сложи безплатно и нещо като нова електроника (в последствие) с цел да не свети чека. От тогава не е светил (родих се), а преди през 50-100км, независимо на коя бензиностанция се зареждаше. Ако искаш, свържи се на ЛС да ти дам координатите му. Иначе видях скоро обявя от към Ленинград към моста на Герджика отляво реклама, висок клас ГИ за 790 лв. Т.е. има цени всякакви - както по-евтини, така и по-скъпи.

    Поздрави

     

    За по-малко пари и по-качествена газова слагат в Пловдив,като газовия инжекцион е италиански.

  6. И при мен го има това тракане отдясно. Смених и тампона и амортисьорите и пак си тропа, особено сутрин, докато е студено. Трима различни "майстори" участваха в ремонта и пак същото тропане. Доколкото разбирам е т.нар. "тава" на амортисьора, която трябвало да се модернизира до тази на Каризма, но за момента не възнамерявам да го правя, да си тропа, аз пък надувам радиото.

     

     

    От това тропкане заминава тарелка,лагер и тампон , дори амортисьора.

    Да не говорим че колата става трудна за управление ,тоест това е една инженерна недомислица....и резервните части трябва да се пласират.

  7. И аз ги развивам но не излиза и ми се стори, че нещо го държи към ламарината.И как се справи по точно със тези '' борчета''.?

     

    Дърпаш смело,като споменаваш м.....та ..... и така става:)

  8. Греда. Днеска с измръзнали пръсти (зимата се обажда) свалих пах 3-тия стоп и видях отвора от 2 см в диаметър. Бях взел и пинсета. Стиснах маркучето и го дръпнах към отвора с надеждата да го измъкна през дупката. Да го хвана и после вече мога да изкарам края му от дюзата. Но от дърпането - не помръдна хич. В интерес на истината под 3-тия стоп забелязах една пластмаса (в горния край на 5-тата врата). Приличаше на капаче, но не подаваше, но дрънчеше на кухо.

    Отворих и двигателния отсек. Видях как под казанчето тръгват 2-те маркучета. Едно отива в купето, другото към предните чистачки и с маркуче/четал (V-образно) се разклонява за всяка такава.

    Отзад се спъна работата, отпред трябва да се маха подкалника, ако искам да разменя маркучетата на помпите и да видя задната ще пръска ли? Общо взето и тук задънена улица.

     

    Ако ти е изгоряла помпата за задния прозорец,един байпас и работата е готова-една помпа може да захрани и двете страни.

    Това е изпитано и доказано .

×
×
  • Създаване...