Премини към съдържание

Stef4o

Потребител
  • От него общо

    23
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Stef4o

  1. Здравейте,

    някой може ли да ми помогне с разглобяването на панела на таблото (по средата с CD-то, пепелника и т.н.). Преди малко се опитах, но не успях. Знам, че се започва от долу на горе, като първо се маха топката на скоростния лост и така нагоре, но като махнах панела на скоростния лост и до там... :icon_crying: Как се продължава нататък? Спомням си, че имаше тема вече по въпроса, но не успявам да я открия.

    Благодаря предварително.

  2. "Всичко става отвътре, сваляш тапицерията и с ключ 14 или 17 се развива гайката товътр на стеблото , като се развие вече ще разбереш как се сваля.......ако имаш проблем ,ела -ще го сваля............"

     

    Моята я счупиха преди няколко дена(металната част). Мисля да си купя нова и да се опитам да я сложа, ако не успея сигурно ще се обърна към теб за помощ :icon_blush:

    Че не успях да видя аз кой я счупи..... :icon_box:

  3. Честито колега!!!! И аз днес станах член на клуба :icon_thumbup: и усещам, че все повече се вманиачавам по марката!!!Сега вече маниите са ми две F1 i :mitsu-smiley: Много съжелявам, че три години карах Pegeot и чак сега преоткрих света на колела с Mitsu-то. Но все пак по- добре късно отколкото никога :icon_blush:

  4. Много хубава среща стана :icon_thumbup: Доста Galant-и се събрахме,пък и не само Galant-и де :icon_clap: Имаше и представители на две колела,не само на четири :mitsu-smiley: Запознах се с много нови колеги.Страшно приятно ми беше.Снимков материал-след малко.Но най-много ми хареса колоната от НДК посока Орлов мост...В трите ленти само самолети :mitsu-smiley: :icon_clap: :icon_dance:

     

    До къде продължи колоната? Аз карах до националния и след това отбих към нас. Много яко беше особено като се разпръснахме в трите ленти :icon_rock:

  5. Еххх как за малко щях да изтърва сбирката. Добре, че днес на една автомивка едно момиче от форума ми каза че ще има такава. Последно на паркинга до зоологическата ли? Утре?

  6. извинявам се за глупавия въпрос но как точно се захваща въпросната емблема, ако не е имало такава преди

     

    Аз мисля с поксипол или с канаколит да я залепя. Но пък от друга страна ако някой тръгне пак да я отлепя ще махне тотално боята. Друг вариант е с ония двойнозалепващите които са като тиксо. Незнам...трябва да го измисля. Vaitan thank you man ще отида до Балкан стар да си взема.

  7. Здравейте,

    имам следният проблем. Преди известно време някой т***к ми е откраднал емблемата на galant-чето. Тази която е на багажника в средата :mitsu-smiley: .Сега е много грозно понеже е надраскал и боята точно там. Някой може ли да ми каже от къде да си намеря такава емблема?!?Ще съм много благодарен!!! Благодаря предварително!

  8. Здравейте,

    някой ще ми обяснили какво представляват сбирките които правите?!?

    Аз от скоро съм собственик на Galant и много искам да се срещна с други такива и да обменим опит и впечатления. Добре звучи да се съберат много зверове от породата на едно място :mitsu-smiley: :icon_rock: Така, че казвайте...кога ще има сбирка?Айде аз отивам да покарам малко....че още не съм и се нарадвал!!!:)Само дето не спя в нея тия дни :rulez:

  9. Абе хора,

    нещо мног твърд ми се струва волана :icon_hmm: Така ли е по принцип при Galant- тите? Да не би да имам проблем с хидравликата? Става въпрос за автомобила за който ви споменах отгоре 98 год. Кажете дали да я водя на майстор или е нормално да е така.

    Благодаря предварително:)

     

    PS само една снимка ли мога да кача тук?

  10. Здравейте всички,

    и аз се присъединявам към вас със самолет по улиците. Преди седмица си го взех galant '98 2.0 GLS и още не мога да му се нарадвам:) то и няма къде тука в Сф да си покара човек спокойно и да поизреже малко количката :icon_rock: . Абе от начало ми се виждаше малко големичка но и свикнах и сега много се кефя. Много е яка колата и изобщо не съжелявам че се спрях на нея. Скоро ще кача снимки. айде безаварийно каране на всички и до скоро:) :mitsu-smiley:

×
×
  • Създаване...