Премини към съдържание

valio_

Потребител
  • От него общо

    228
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от valio_

  1. Продавам Talon на части

     

    1. Предна (с щета от ляво) задна броня + праговете 180лв.

    2. Задни стопове к-т (3 части) като по левия има щета 70лв.

    3. Врати окомплектовани по 70лв

    4. Преден капак без щети 70лв

    5. Заден капак със стъклото 60лв

    6. Задно магаре от 4х4 - комплект с носачите главини и диференциала 250лв

    7. Халогени 2та 120лв.

    8. Джанти 4бр. 16" 5х114.3 200лв

    9. Дебитомер 70лв.

     

    другите части по запитване, като при интерес може да ги по измия малко :) и може да направя по подробни снимки

     

     

    http://olx.bg/ad/mitsubishi-eklips-ID5neov.html

  2. според мен отворете мотора и ако е за гарнитура ще се отървете със шлайф на главата 30-тина лв. гарнитура към 25 май беше най евтината + болтове предполагам че ще са към 50 лв., а за мотор на еклипс надали ще намерите такъв пробвайте с някой на Хюндай.

     

    Успех

  3. В крайна сметка вземи си кола която наистина харасваш, не е нужно да си фен на марката или модела нужно е просто колата да те радва и да се гордееш с нея, защото и аз си имам любим модел кола (освен Еклипса) която не митсубиши но не съм фен на марката, а не карам такава защото все още не съм "пораснал" :icon_blush:

  4. Здравей колега,

    незнам каква голяма бегачка караш, но щом е по добра и по бърза от еклипс 2 генерация невиждам защо искаш да си я сменяш. Аз карам 1 ген и не мисля да я сменям тези коли имат много голям потенциал, а и спортната кола не означава само коне :yes3:

     

    П.П. Еклипса празен е 1380 кг близо 300 кила разлика които не са малко, а и скоростната кутия със сигурност е по къса

  5. Пробвай да почистиш дюзите с една игла. На баща ми на колата се бяха запушили от гадна течност за чистачките. Ако нестане откачи маркуча от изхода на казанчето и виж дали налягането от казачето е достатъчно силно и съответно надуй маркуча да провериш за запушване и спукано.

  6. Аз не случайно питам да ли е сложил нови, защото преди време горих с един познат който е много добър стругар и разправя че новите дискове които ги правят, не спазват технологията. Стържат го диска пращат го в магазина съответно някой го копува и след първите няколко спирания и съответно загравяне се получава освобождаване на напрежението в материяла и се изкривява с много малко но въпреки това вибрациите са големи.

  7. Разбира се че може :icon_doh: откачаш шарнира от главината като развиваш гайката, малко терсене става, след това махаш маншона на шарнирния болт и има една голяма зегер шайба, която се сваля със зегер клещите, махаш я избиваш шарнира на доло с един по голям чук, а после обратната процедура.

     

    Успех

  8. Проекти много и моя протече във време докъто събера всичко и се монтира на колата, а ефекта е огромен. В монта даже продавам всичко нужно за турбинирането от работещата кола което е голямо улеснение че всичко е налично работещо перфектно, даже ако някой желаещ и може да я сваля и монтирам на някой желаещ.

  9. Оборотите искам да ги вдигна по същата причина както предположи и колегата Христобг .

     

    А скоростите дано да издържат на конете които искарам. Съединител задължително ще сменям със спортен stage 3 най-вероятно

     

    Дюзи мисля да сложа поне 330-360 кубика. Помпата ми е интересно може ли да направи нужното налягане в системата със по-големи дюзи?

     

     

    Тук във форума не намерих. Някой колега да е модвал 4г63ка на 1г еклипс?

     

    Исках да питам и 1г са със 6 болтовия мотор нали?

     

     

    Колега аз съм модвал моя еклипс и той беше атмосверен сега е турбо,

    а за оборотите няма смисъл най много да срещнеш клапаните с буталата.

  10. Аз съм със Саламандър но явно ти неискаш, но ти препоръчвам Рехау доколкото съм запознат е доста по добра от българските профили, а в класацията по качество стои малко след Саламандъра. Тези мнения са базирани на практически опит понеже съм се занимавал с ПВЦ дограма преди доста време.

     

    А Шокото няма какво да го коментираме но е доста скъпо :)

     

    П.П. Имай в предвид че качественото монтиране е много по важно от качеството на профила :icon_dance:

  11. Днес дочух от коментари че Кирил Рашков осигурявал около 150 000 гласа по време на избори за което няма да се учудя, а и това малцинство малко ли години вкарва в коалиция с водещите партии, една партия която източи сумати и пари от държавата.

    Другото което немога да да разбера е защо всички държави екстрадират циганите от държавите си, а ния трябва да ги прибираме. Колко пъти трябва да разбиват и обират вили, къщи, токо преносители, помпени станции, животински обори, апартаменти и самотни те баби по селата да живеят в страх. Продадоха за жълти стотинки на вторични половината държава.

×
×
  • Създаване...