Премини към съдържание

alex96

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от alex96

  1. Ами перката като слезна при загряла кола и си работи върти здраво. Термостат утре предстой да го сменям. И дали да не източа антифриза и да промия радиатора хубаво. Въпреки че антифриза в казанчето е чист на сълза, няма боклуци няма масло в него няма утайка нищо.

  2. При къси растояния или равен път няма никакви проблеми. Загрява си колкото трябва и стрелката не мърда нагоре въобще. Но като и дойде повече зор и почва да прави мизерия. Вчера карах по магистралата посока витиня съа 160км.ч нарочно да видя дали ще дигне близо 5-6км си седеше нормална температурата и аз почнах да намалям и на 120кч някъде хоп изведнъж педала съм го натиснал почти до долу обаче няма мощност и гледам температурата над средата и отбих веднага. По какво да разбера дали е гарнитурата за смяна

  3. Привет на всички. Дълго се рових ходих на какви ли не майстори но нищо…. 
    Имам следния проблем колата е Спейс Стар 2003г 1.9 102кс.

    от преди месец започна да ми прави някакви мизерий с температурата. При леко изкачване ( магистралата към тунел Витиня) най често там става. При включена 5та предавка с около 120-130к.ч. Колата почва да губи мощност и вдига температурата. Няма никакви индикаций на таблото нищо не свети нищо не изписва. Антифриза е сменян миналата година. Температуения датчик и буксата към него са сменяни преди 3 дена. Но проблема остава. При получаване на проблема слизам отварям капака перката върти, горен и долен маркуч на радиатора са еднакво врели,антифриза е на ниво. Само първия път когато ми направи проблема се беше покачило нивото и преля през клапана на капачката. От тогава си прави проблема но нивото не се вдига. Моля за помощ как да пткрия проблема и решение. Благодаря предварително.

×
×
  • Създаване...