Премини към съдържание

vankata3

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от vankata3

  1. Не виждам, какво общо има с темата vankata3?! Ако нямаш, какво да сътвориш, по-добре не пиши нищо. Явно не всички имат като твоят автомобил. А и никой не го интересува! Дава се вариант за промяна. Надали съм си го изсмукал от пръстите, за да се правя на интересен.

    👍🏻

  2. Цената на пръскалка е 25лв от Ратола. Специално си погледнах фактурата, но не видях цена на възвратният клапан. Той е важен! Надали са комплект.

    Така или иначе, пръскалката бе застопорена и бе "бетон". Не това бе причината. Видях клипчета в интернет с разликите при двата вида струи. Това ме накара, да ги подменя. При старите се налагаше да задържам лостчето, за да съм сигурен, че стъклото ще бъде достатъчно мокро и чистачките ще успеят да свършат работа.

    Не мисля, че има разлика точно в този артикул между различните нива на оборудване. Все пак моята кола не е най-ниското. Въпросните (новите) са от Galant. Каква е "играта" на фирмата с вграждането на елементи в различните модели е загадка.

    Не знам с какво Мицубиши си, но на това което карам (Lancer Sportback 2008) лостчето на чистачките има опция с едно рязко почукване, да пръска 3-4 пъти през една секунда, задействайки и чистачките. Така целият прозорец се облива доста добре с течност, без да задържаш лостчето.

×
×
  • Създаване...