Премини към съдържание

iv4o68

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от iv4o68

  1. Здравейте колеги! От 5 години карам Space Star 1.9 DID 2001 г. От 1 месец периодично светва чек лампата и колата губи мощност. След многократни диагностики, вкл. и сервиз "Мицубиши" - София смених турбото. Проблемът продължи. Почистих дюзите, махнах катализатора, смених горивния филтър, почистих EGR клапана, а вакумния клапан е на 1 година. Проблемът обаче продължава. Лампата си светва и угасва когато тя реши или трябва да угася двигателя за секунди за да угасне лампата. Може ли някой да каже какъв е проблема на моята звездичка. Утре отивам на поредния сервиз.

  2. Модела е супер! Доскоро карах такъв колт 1984г и само да отбележа 20 г. го ползвах без проблем,но си купих Спейстар и скоро разглобих Колта и го разпродадох на части ,но ми останаха двигателя, който е след основен ремонт на 45000 км ,скоростната кутия, фарове и стъкла .Ако Ви интересува нещо, макар и за сьвет за модела пишетеили се обадете на тел 0886845325

  3. притежавам colt 1984 година(караме го от 20 год)харесах едно Space star 1.8 122 коня има проблем с компа и маслото мирише на бензин какъв му е проблема и дали да го взема 2002 година. Спукателните тръби от алуминий ли са или от пластмаса?

  4. Здравейте, собственик съм на две Мицибишита - Колт и от вчера на Каризма. Проблема е с Колта-а, който сега не е в движение. Карах по магистралата към София и забелязах, че всички светлини (фаровете, таблото, дори запалката отказа) започват да намаляват, докато след няколко км колата оугасна. Обитах се да я запаля с бутане, тръгнах, но след няколо км пак спря. Някой има ли представа на каво може да се дължи това? Казаха ми че или е от димото или акумулатора, но акумулатора го смених скоро. Понеже оставих колта в Пловдив при един приятел и ще трябва да пътувам, за да я прибера, дайте съвет за добър сервиз в Пловдив?

     

     

    Колега, проблема е в генератора.Виж първо ремъка дали е достатъчно опънат или има износени четки и евентуално реле.Въпроса е отработен.Четки стават от жигула, с малко преработка.Има ги оригинални , заедно с релето.Успех!

  5. Възможно ли е да се сложи някакво друго гърне на колт-а, примерно ремус. Питам защото поглеждах под колата и ми се стува, че място за такава екстра не се намира. Всеки ми препоръчва да сложа само накрайник. Какво ще кажете? :rulez:

     

    Колега, монтирай изпускателна клапа пред гърнетата.Монтирой принудително отваряне на клапата от шофьорското място с жило или по ел. път.Като тръгнеш всичко ще замръзва, а когато не отваряш няма да си шумен. :mitsu-smiley

×
×
  • Създаване...