Премини към съдържание

Dimitur92

Потребител
  • От него общо

    22
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Dimitur92

  1. Здравейте,ще се радвам някой ако ми помогне колата е colt V 1.3 75коня 4g13 От доста време на бензин глъхне като настъпя пълна гас и забива и след 2 секунди тръгва само студена!!!!

    От скоро почна на гас на около 1600 оборота като задържа гаста и предърпва...

    Моля някой да помогне че всеки ми казва различно!

  2. Здравейте, слагах една мултимедия и имаше две кабелчета оголени те са за запалката и към една лампичка и исках да ги изолирам ама се допряха и спряха да светят левия габарит таблото и задния габарит.Прегледах всички бушони които са долу до педалите в купето но всички са здрави!

    Дали всичко е изгоряло или пак е някой бушон и къде да търся проблема?

    Благодаря предварително!

  3. Здравейте колата е колт 5 1998 1.3 75кс колата на гас върви перфектно но на бензин само студена забива както върви и на около 2200 оборота забива все едно няма гориво натискам пълна гас и 3-4 секунди забива изобщо не тръгва и след това изведнъж тръгва също така както върви като си върна крака от гаста и също се усеща все едно и спирам горивото?!?!

    Някой ако е имал такъв проблем нека сподели какво може да е и къде да търся проблема

  4. Здравейте имам въпрос става дума за mitsubishi colt V 1998г

    Може ли да влезе и става ли лесно двигател от IV генерация 140 кс който е двигателя има ли за преправяне нещо и някой правил ли го е? Някой който е запознат нека помогне благодаря!

  5. Здравейте приятели имам проблем със mitsubishi colt 5 1.3 75кс оригинално колата е без обортомер но и е сложен друг километраж със обортомер преди време имаше лек проблем с оборотите смисъл двигателя работи равномерно без да мини обороти но стрелката на обортомера се мести доста,но сега вече аз карам примерно със 2000 оборото а показва ,че съм на 7000-9000 и много играе стрелката.Въпроса ми е от какво може да е проблема и как мога да пробвам да го оправя.Благодаря предварително!

    Поздрави!

  6. Здравейте,искам да попитам за въпросното мицубиши колт 5 1.3 75 кс.... какви подобрения могат да се направят да върви малко повече някой от групата писаха че не може нищо особенно ...

    Някой ако знае нещо по въпроса ще се радвам да помогне😊

    Поздрави!!!

  7. Здравейте, нов съм в групата и от по малко от година се сдобих със мицубиши колт 1.3 75 коня 1998г.Та въпроса ми е какви са вашите наблюдения за тези коли и за 10 000км ми свали около 300грама масло това нормално ли е? И искам малко да го засиля какви подобрения могат да се направят по колата за да има малко повече мощност?

  8. Здравей! Като се има в предвид, че мотора сигурно е доста над 300 хил. км., нормално е да дърпа масло. Модела като цяло е изключително здрав. Слабост са гредите, в задната част, където се захващат гоните носачи. Огледай ги там, ако не си го направил, и вземи мерки ако се налага. 4г13 мотра с който си, е с делко, вътре в което е поместен комутатора. Това им е слабост. Затова си сменяй кабелите и свещите навреме, не когато започне да прекъсва, гасне и т.н. Поздрави!

    Благодаря ти приятел а за подобрение нещо като смяна на глава валове такива неща могат ли да се направят да се постигне повече мощност?

  9. Здравейте, нов съм в групата и от по малко от година се сдобих със мицубиши колт 1.3 75 коня 1998г.Та въпроса ми е какви са вашите наблюдения за тези коли и за 10 000км ми свали около 300грама масло това нормално ли е? И искам малко да го засиля какви подобрения могат да се направят по колата за да има малко повече мощност?

×
×
  • Създаване...