Премини към съдържание

NoMaya

Потребител
  • От него общо

    112
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от NoMaya

  1. Благодаря на Борянка, която ме взе, на Ники Мизов, който ме върна, на колегата radeca, който ме повози на Eclipse-a и на Spiritmaster за суичерчето!

    С една дума, за мен срещата беше пълноценна! Оплакнах очички с красивите :mitsu-smiley: !

  2. Днес към 8:45 видях сиво Colt-че с табелки на клуба. :) Номерът беше нещо като 9486, но не разпознах дамата :drive: . Изкачваше се по Богатица, но аз бях пеша и ако просто бях започнала да махам, момичето щеше да ме помисли за луда. :rolleyes:

  3. За DJ Tymbi: Пламене, благодаря ти за новата кола!!! :) Еклипсът е неузнаваем и неудържим! Върна му душицата, на клетия, а с това и усмивката на лицето ми!

    Сега наистина ми е нужна нова книжка - за пилот. ;)

     

     

     

    П.С. Вчера си мислех да напиша в темата "Кой кого видял": "Дано днес никой не ме е видял... Защото прелетях по Г.М. Димитров в преследване на едно бяло ЕВО с такава скорост, че то щаха да са точки, то щеше да е обществено полезен труд, абе направо - на бесилото!" :icon_blush:

  4. За срещата не мога да намеря по-силни думи от тези, които вече казахте. Усмивката ми на снимките е достатъчно красноречива! :) Чакам с нетърпение следващия път!

    Жоре, благодаря за организацията!

  5. пфууу малко се забавих и веднага те грабнаха :)

     

    бтв - кога ще тръгвате? може една колонка да направим :)

    Хехе, нали в крайна сметка всички отиваме на едно и също място ;)

    Тръгваме в 18ч. от НДК.

  6. Боя се, че ще няма да мога да се измъкна от работа преди 17:30-18ч. Бобанке, ще те имам пред вид, ако успея да свърша по-раничко. Благодаря и на двете ви за предложението! :)

    Пък ако някой друг планува тръгване в една идея по-късен час - може л.с., за да не занимавам тук всички... :)

  7. Ние ще ви посетим в Събота по някое време, раничко та да ви събудим - примерно към 8 часа ще надуя класона на Мицу......... :D :D

    О, а вие сте се завърнали значи! Аз видях как по едно време за броени минути овърша темите из форума, но не бях сигурна... :)

  8. Аз може в неделя по някое време да ви посетя, че ще се виждам с едно моме от там, ама ще звънна на Роско или Мая да ви видя дали сте още там, защото нямам представа по кое време ще пристигна.

    Звънни, но опитай наистина да дойдеш по-рано! :)

  9. Точно раздаването на подаръците е най-деликатната част. Просто децата искат да имат от всички играчки, което е невъзможно да стане.

    Повечето от тях взимат подаръка, хвърлят го на земята и протягат ръчички за другата играчка.

    За това оставяме част от подаръците в дома, а другата раздаваме на поляната, като има предостатъчно бройки за всички.

    Все пак ще се радвам, ако предложите вариант, как да разрешим този проблем.

    С раздаването на подаръците можем да направим томбола. Или да им организираме състезание на поляната. С елементарни условия, така че пак ще се раздадат на почти случаен принцип, но под формата на награда. Така и децата ще ги ценят повече, защото ще са ги "спечелили". Но не знам дали е добре да възпитаваме у тях собственическо чувство или е по-добре да ги научим да споделят всички играчки помежду си.

  10. Мили колеги, много съжалявам, че не се включих в пролетната инициатива на клуба...! Имам проблеми напоследък и не намерих сили да дойда сама.

    Снимките са страхотни! Доставили сте отново много радост на дечицата, затова ви пожелавам да сте здрави и сплотени!

  11. О-хо, вече ще си отварям очите на 4 на стадиона! Аз съм там през ден и само подпъхвам визитки на неидентифицирани Мицубишита, пък то и колеги се навъртали...! :) Хайде, другия път ако се засечем "нещо кафенце"!

  12. :icon_clap: ами защо не даде някакъв знак!? Аз вчера толкова бързах да се прибера, че не съм се оглеждала въобще...исках само да уловя най-бързия и кратък път до вкъщи... :icon_blush:

    Бях далече, пък и те видях в последния момент... :)

  13. Жени, днес те видях около 17:30 ч. - излезе от Иван Асен и зави към Цариградско! В интерес на истината първо забелязах колата :mitsu-smiley: , после табелката на клуба и чак в последния момент погледнах човечето и те разпознах! :)

    Колеги, има файда от тези табелки.

×
×
  • Създаване...