Премини към съдържание

Ивайло Спасов

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Ивайло Спасов

  1. Здравейте,  Имам АСХ 2013 с двигател 4N14.

    При смяна на въздушния филтър та двигателя, забелязах зад кутията му едно тънко маркучи, което идва отдолу,  на е скъсано и не продължава на никъде.  Има една жълта маркировка,  нищо друго.

    Това , честои просто така не променя работата на двигателя по никакъв начин.

    Но едва ли просто така си е оставен. 

    Мола за мнения къде трябва да отива!

  2. Колега и на мен не ми работи ти видя ли какво става,всъщност миналата зима разбрах че имам отопление на огледалата но бях збравил докато не ми се наложи сега да го включвам....

    На мен всъщност не ми работи отоплението само на лявото. Дясното си работи. Поръчах си цяло стъкло в ляво с подгрев, и като го получа ще го сменя.Надявам се да не счупя нещо - щипки, мипки.

    Незнам дали само с издърпване напред излиза стъклото. :icon_hmm:

  3. Махаш капачето от вътрешната страна. Под него се откриват три болта (позиция 1 от прикачената снимка). После с тънка отвертка махаш кръглото капаче на кората, под него има още един болт (позиция 2 на прикачената снимка). След това, ако огледалото е електрическо, откачаш буксата, като внимаваш да не изпадне гуменото и уплътнение. Това е. :)

    Благодаря много.Ще пробвам , понеже не ми работи отоплението на лявото огледало.Мисля да го поразгледам отвътре дали може д се излекува. :icon_hmm:

  4. Здравейте на всички. Търсих във форума , но не намерих някой да е сменял уплътненията на стъклата на вратите на Спейс стар 1,3 - 98г. При мен има големи (около 3 - 5 см) дупки , т.е. направо ли псва тази уплътнителна гумена лайсна отдолу на прозореца на всички врати. Така я купих колата и понеже идва зима , си мисля дали мога да ги подменя , за да не влиза вода във вратите. Някой пробвал ли е да подменя и да сподели как се е справил.

    Благодаря .

×
×
  • Създаване...