Премини към съдържание

Alex_098

Потребител
  • От него общо

    74
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Alex_098

  1. Вярно е колега ,денсо за газ слагах и не вървеше е тези новите ,които сложих електрода има разрез не съм виждал такива. А за разхода не вярвам да падне и когато си отида към моя край ще я дам на газаджия да я преслуша.

  2. Когато закупих колата също даваше около15 разход ,но изведнъж качи на 20 и започнаха гърмежите ,дали може ламбдата да не работи коректно, и да прави богата смес ,затова да гърми.

  3. Здравейте, имам три въпроса, които искам за задам към вас колеги.Номер едно- на вагона къде се намира бобината, мотора е посочен в профила ми. Номер две-защо в движение, когато подам газ и оборотомера започва да подскача,така е от както е купена и това ме влудява.Номер три- бях със свещи бриск двуполюсни, вървеше си прекрасно, но когато застудя и започна едно прекъсване, купих нови денсо за газ и когато загрееше колата имаше едни гърмежи та се видях в чудо,а сега сложих бошови от другата ми кола ,но са добри свещите, ама пак като загрее има едно предърпване и понякога си гърми.

  4. Ох ами колега причините може да са много,при мен например, също играеха и гаснеше смених дебитомера и нещата се оправиха и също така една настройка на газовата.Обаче аз съм с обикновена газова,пробвай да изключиш дебитомера и покарай без него и виж ще то има ли това играене.

  5. Браво колега,аз пък си взех Сантамо, тоест спейс вагон. И аз като го купувах беше в доста занемарено състояние смених всички тампони по предницата плюс спирачките и заради некадърници и скоростната кутия. И още доста неща съм правил по нея.

×
×
  • Създаване...