Премини към съдържание

pgs

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от pgs

  1. Ако някой има нужда, пазя кутийката, и мога да напиша номера, параметри и т.н. Доколкото видях е на Jonson controls Mexico. Иначе преди работех в IMI Ботевград, и принципно ми е ясно как се правят тези неща ;)

  2. Имах същия проблем (Lancer 2008 D-ID). Карам колата рядко (събота - неделя). Акумулатора падаше до 0. Седя в РУБИН 2, 3 дни, и човека откри, че е Bluethooth. Нов модул е почти хиледарка.

    Махнахме го. Намерих един юнак, който върза нов към AUX -а на касетофона (250 лв.). Сега работи супер плюс стрийм на аудио, нещо което стария не правеше. Единственно бутоните стоят за украса.

    Поздрави :)

  3. Здравейте,

    Когато включа фаровете на къси светлини, дисплея с информация за Радио, CD и т.н. се затъмнява.

    Това е особено неприятно през деня.

    Интересно ми е кой какво решение е намерил на този проблем.

     

     

    Поздрави:

  4. Скоро минах през това с моя лансер 2.0 di-d 2008. Модулът е на ATE. Във Варна ми казаха, че за него нямат ръководство как се поправя.

     

    В сервиз ми развиха историята, че трябва да се намери друг, втора ръка и да се програмира. Като ги знам, щяха да ми искат 1000 лв.

     

    Намерих човек в Сф, който е разрешил въпроса и ги поправя. Той поправи моя и работи. Цената за мен беше около 200 лв. Отделно намерих сервиз за демонтаж/монтаж.

     

    Супер.

    Може ли контакти на юнака, който ги поправя ?

     

    Благодаря ! :)

    Хубав ден !

  5. Здравей,

    Много ти благодаря за отговора ! Информацията е наистина полезна. В момента ще се опитам да купя целия АБС от катастрофирал автомобил.

    Според теб възможно ли е да се купи ново само управлението ? Ако е така по какво мога да го търся ?

     

    Благодаря още веднъж !

    Поздрави на всички !

  6. Възраждам тази изключително полезна тема.

    Имам Lancer 2.0 di-d 2008 година. Проблема е абсолютно същия: В началото премигваше ABS, ASC, сега свети постоянно. По съвети в сервиз смених лентов кабел и сензор за позиция на волана. Естественно - нищо. Въпросът ми е дали бепзиновия ABS модул става ? Съответно търся някой сервиз в София. В краен случай ще отскоча до Варна.

     

    Благодаря и без-аварийно каране. Колата много ми харесва ! :icon_thumbup:

×
×
  • Създаване...