Премини към съдържание

inferno

Потребители
  • От него общо

    17
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от inferno

  1. Здравейте група, 

    Днес докато карах Аутлендъра ми направи впечатление, че на празен ход без подаване на газ и при завиване на дясно се получава някакво виене. Като подам газ и изправя волана виенето изчезва. Касае се за Мицубиши аутлендър 2008 XL автоматик, бензин 2.4.

    П.С

    Не вярвам да е от скоростна кутия, защото е обслужена с ново масло и сменен радиатор при Пламен. 

    Моля, за насоки и мнения от къде идва това виене. 

    Поздрави и благодаря предварително! 

  2. Здравейте търся биалетка която се намира до задно дясно колело и е закрепена за датчика за фарове, Търся и запалка. Частите са за Мицубиши аутлендър 2 2008 година Телефона ми е 0877863655.Прикачвам снимка на биалетката

  3. Здравейте колеги, днес ходих до Мицубиши моторс и ми казаха че това е биалетка на задния датчик на кантара, каквото и да значи това. Нямат я, а и се предлага заедно с целия датчик, и ми казаха ако искат да ми я доставят е 1100лв. Някой знае ли от къде мога да си купя бислетката без датчик? Благодаря

  4. Здравейте колеги, днес ми направи впечатление че от задна дясна гума виси тази част, пречупена на две,аз я свалих и снимах. Моля ви да ми кажете как се казва тази част, да я купя и да си я сложа отново. Джипа ми е Мицубиши аутлендър 2, 2008 бензин.

    Поздрави и благодаря

    post-21943-002602400 1560961720_thumb.jpg

  5. ....е, тогава мини някой ден да ти я оправя набързо......

     

    Ще звънна Пламен другата седмица, да се разберем кога да дойда. :)

    Поздрави и благодаря!

    Дано не излезе нещо сериозно...

  6. Има АГУ , но преди около 5 хил. км. бях при теб за друга работа по джипа и ти каза, че още не е за регулаж.

    После ходих при Иво Ленков за профилактика на газовата и той каза, че не е за регулаж. А оборотите на празен ход не играят.

  7. Здравейте, колеги имам джип Мицубиши Аутлендър 2 XL 2008 2.4 бензин. Вчера вечерта ходих да пазарувам и спрях джипа за около 30-40 минути, върнах се запалих и дадох на задна( като да уточня че е с автоматични скорости) при което превключих на задна оборотите паднаха до такава степен, че джипа леко придруса и изгасна. Аз го изгасих, запалих отново пак дадох на задна за да изляза от паркинга, и се случи същото нещо. Изгасих го изчакам малко, и запалих и му подадох леко газ на Р и вече нямаше такъв проблем.

    Днес излязох малко да повторя същата ситуация случи се почти същото, леко притрепери, но не загасна.

    Моля за Вашето компетентно мнение какво може да е, и как да реша проблема.

    Поздрави.

  8. Здравейте, колеги имам джип Мицубиши Аутлендър 2 2008 2.4 бензин с газова уредба Романо. Имам следния проблем търся газаджия в София, който да разбира от настройка на този модел джип и на този модел газова уредба. Карах го в Романо Ауто газ на Военна рампа и нещо не успяват да настроят газовата уредба , през известен период от време ми светва чека на таблото,и няма мощност, като мина на бензин и карам известно време изгасва чека.

    Поздрави

  9. Здравейте имам нужда от съвет относно моя джип. Джипа е мицубиши оутлендър 2008 160кс автоматична скоростна кутия от няколко дни ми направи впечатление че сутрин при първото палене автомобила вдига оборотите сам до 2000оборота и после падат до 1200 еднократно го прави случвало ли ви се е това нещо и евентуално как е решимо поздрави

  10. Благодаря колега svetliof за бързия отговор. Мисля че скоростната кутия е CVT . Утре ще отида до Ратола в София да видя предишния собственик кога е сменял маслото за последно, защото имам чувството, че изобщо не е сменяно. Възможно ли е ако не сменяно изобщо и автомобила е на почти 190 хил км. скоростната кутия да не работи добре?

    Нека някой със същия автомобил и двигател, който е газифициран да напише дали 15- градско в София е добър разход?

  11. Здравейте ,

    нов член съм във форума. От няколко дена съм собственик на Мицубиши Аутлендер 2008 г - 2.4 бензин, с автоматична скоростна кутия. Имам няколко въпроса, защото колата ми е непозната като поведение.

    Първият ми въпрос е нормално ли е да дава разход в града 15 литра - газ. Газовият инжекцион е Романо .

    Вторият ми въпрос е нормално ли е от трета скорост нагоре при подаване на газ, автомобила да бучи, и само при отнемане на газта да превключва по-висока предавка .

    На колко километра се обслужва автоматичната скоростна кутия? И на колко километра се сменя външния ремък?

×
×
  • Създаване...