Премини към съдържание

StanislavStanev

Потребител
  • От него общо

    78
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от StanislavStanev

  1. От около 3 месеца си купих така наречения кучкарник за галант. Имам нужда от помощ за монтажа. Колегата продавач ми е пратил и 2бр.шпилки. не мога нещо да се ориентирам как става закрепването.

    Моля за компетентност и съвет!

  2. Търся читав воден радиатор за Галант 2,5, ръчна кутия, че моя пак нещо протече. Казаха ми, че и на двулитровия е същия. Поправете ме ако греша. Разлика има в зависимост от кутията.

    Поздрави!!!

  3. Търся две капачки за алуминиеви джанти. Ей такива.

     

    http://www.ebay.co.uk/itm/110679083711?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

     

    Имат и парт номер MR554097, ма нещо се смущавам да ги поръчвам на дилър, ако на някого му се намират употребявани?

    Имам някакви но на тях пише MB816391 или MR244232 и са малко по различни - трите диаманта за вдлъбнати а не изпъкнали, като на горепосочените...

  4. Колата е на мой приятел и вече година, че и повече стой в един гараж. Взе я /паднал стълб върху тавана/ да си смени двигателя.

    Седан, Двигател - няма, кутията е с "нормалния проблем - синхронизатор на втора скорост, Предно и задно стъкло - пак няма,

    Но всичко останало е налично.

  5. Още един UP на темата. Налични:предни дискове и амортисьори, главини задни, радиатор воден и за климатика, оборудвани предни и задни врати, акумулатор, динамо, стартер, кормилна рейка, дебитомер, целия инжекцион, компресор за климатика, полуоски, броня задна, огледалата, часовника, читав кожен волан и още много други части. Каквото и да ви трябва, питайте.

    Това беше за ЛС.

  6. Аз щях да правя същото, но отложих, тъй като ми потрябваха събраните пари, а може да се наложи да взимам и други лагери. Също съм приготвил този лагер, който ти си сменил. Возя го в отделението под подлакътника да не го загубя :rolleyes:

    Мислех си че само аз возя лагери в подлакътника - двата задни на главините......

    Може ли номер по койо на този конусо-ролковия - скъпия......

  7. """""освен това, тъй като имаш точка 2, то това значи че имаш най вероятно проблем с лагера на пиниона......той е специален и струва около 130-150 лв....... """"""

    ДА попитам нещо в тази връзка:

    Става въпрос за конусо-ролковия лагер????Този скъпия???

    И къде го има???

  8. Алеле, а като знам, че един читав газаджия нямаме в нашия град, а за 6 цилиндров е пълен абсурд, косата ми се изправя направо.

    Ако искаш ела до Добрич. Аз съм много доволен от майстора който ми монтира моя инжекцион пък и разхода ми е приличен. Оставяш му колата сутринта малко шопинг или зяпинг из града /не че си струва да го правиш/ и в късния следобед си се прибираш.

    Поздрави!!!

  9. колега мога да попитам за глава за дизела,тук в казанлък един колега таман сложи нова глава на неговото и го блъсна,така че ще го попитам за главата.Той я взе чисто нова за 700 лв. и да е карана около 2000 км

    Благодаря, питай да видим какво може да стане!!

  10. Здравейте на всички разбиращи!!!

    Мой приятел спука глава, а то по дяволите никъде няма!

    Мислихме и решихме да сменим мотора с 2.5 бензин!

    Та питането е КОЛКО сложно ще бъде!!!

    Поздрави!!!

    П.С. Обещани са ни мотор, ЕКУ, и ск. кутия!!

×
×
  • Създаване...