Премини към съдържание

Dob

Потребители
  • От него общо

    15
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Dob

  1. Здравейте колеги,

    От около година съм собственик на спейс стар 1.6, 2002. До момента не съм имал сериозни проблеми с колата като изключим газовото-според документите бутилката и газовото са сложени преди 8-9 години. Зимата при филтри на 4000 км и пълна бутилка започна да свети чека и да пищи газовото все едно няма газ. Водих я при майсторите, които са слагали газовото и според тях проблема беше във филтъра на газта. Смениха го с нов и от тогава са минали 2000 км, а има същия проблем. Бутилката е пълна(не може да се зареди нищо на бензиностанция), колата не върви на газ и майсторите отново казват, че е от филтрите. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и можете ли да дадете съвет, какво да правя.

    Благодаря

     

    Всички коментари които не са по темата или скрита реклама са изтрити !

    Моля спазвайте добрия тон и правилата на форума !

  2. Threatmore - благодаря за детайлите и снимката. Днес успях да сменя релето, но за жалост проблема все още го има - вентилатора работи на максимална степен.

    Явно ще се наложи да я водя на специалист. Някой може ли да препоръча такъв във Варна?

    Долу вляво зад дръжката за пр.капак има кутия с предпазители и релета. Твоето би трябвало да е от горните две - лявото. Може да се наложи да поразглобиш малко, че трудно излиза (откачи цялата кутия). Успех :icon_thumbup:

     

    реле "В"

  3. Колега, знаеш ли кое точно е релето?Вентилатора се оказа, че е зад централната конзола и не ми се ще да я разглобявам ако релето е под волана

    Имах подобен проблем в началото на годината, оказа се релето за скоростите на вентилатора. Той се намира под волана вляво.

    Намерих го в м-на за електроника на ул.Баба Тонка.

    Успех :mitsu-smiley:

  4. Благодаря за съвета, ще ги разгледам през почивните дни.

     

    Не знам на Мицубиши как е но на повечето от колите това което регулира оборотите на вентилатора на купето се намира на самия корпус на вентилатора.4 скорост е директно свързана към вентилатора и затова само тя работи.виж кабелите които влизат във вентилатора дали има една кутиика

  5. Здравейте колеги,

    Преди няколко дни вентилатора за купето започна да работи само на 4 скорост. Свалих централната конзола и замених блока зад врътките с такъв от работещ автомобил, но проблема остана. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и знае ли как може да се разреши. Става дума за спейс стар 1.6, 2002г.

×
×
  • Създаване...