Премини към съдържание

IVAKA

Потребител
  • От него общо

    55
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от IVAKA

  1. 10 ще е юбилейно...може и да е през 2010 година..та да станат 10 - 10 :) Ще го направим нещо по-грандиозно :)

    Искам и фойерверки както казваш ти :D и яко огън то кюнеца :rolleyes:

     

    p.s. Дано до тогава да си я напомпал на мах и да и се видят иститнските възможности :P

  2. Колеги ,аз също съм навит ,ще пътувам от Пловдив ,ако има пловдивчани желаещи може да се организираме заедно?!

     

    Другото което е , ако срещата ще е на 9-10 ,един приятел ми каза ,че имало мач Левски-ЦСКА на 9-ти ,и движението през центъра щяло да е натоварено, може да се съобразим с това.

    Че то кога ли не е било натоварено...не минавай през центъра а от към Младост по скоро...иначе 18:00ч. мисля че е прелично :icon_n_king:

  3. Здрасти. Имам въпрос. Търся си боди-кит за еклипс 94 година да стане на еклипс 97. Някаква идея...? и друго.. някои да е слагал машинки за ламбо-врати ? Не съм гледал но със сигурност се свалят калниците....те на болтчета ли са или точкови заварки...?

     

    Модератор: Моля, пишете по- грамотно и с главни букви в началото на изречението!

    То и да има леко ще ти струва колкото да си купиш нов :giggle:

  4. Ами колата е седяла има няма 3-4 дена, не повече. Не бях виждал акумулатор да се разрежда за такова време. Утре ще дойде един приятел техник от един сервиз да погледне преди, както казваш, да бързаме с другите прогнози.

    Хаха, ако е малък и старичък пада и за няколко часа, бас ловя че е от aкумuлатора!! :rolleyes:

  5. Къде сте тръгнали без новинарския екип с видеонаблюдението :icon_doh: ,а спешъл покана за Гого и Поли !? :icon_hmm: ,което ми напомня ,че някой трябва да си зареди батерията на камерата :yes3: ааа за боулинга като предложение,Фън Сити-то в Младост 3 май се води...

  6. http://sinoptik.bg/ До колкото можем да и вярваме на тия синоптици май Понеделник е по добрият вариант :icon_dance: надявам се доста коли да се съберат и да се заформат и гонки даже,този път ще има и филмче за тотала,та да се накефат и тези които не са успели да дойдат
  7. Колата на живо е още по красива,малкия проблем със съединителя се надявам да е оправен скоро :icon_blush: ,макар че по думите на Ники не вярвам да се задържи още дълго с нея :)

×
×
  • Създаване...