Премини към съдържание

alexxander

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от alexxander

  1. Има ли силна въздушна струя? Или го чуваш, че работи (по-скоро бучи), но не духа топло?! И на кой модел?

     

    Да, чува се как работи, струята въздух е силна, но e само студена; регулаторът се върти, но топло няма. Лансерът е 2004, комби.

  2. Може да проверите състоянието на ремъка и ако не е сменян скоро най-добре да го смените с нов, хубав, Gates например, да го затегнете до спецификация и след 200-300 км пробег пак леко трябва да се претегне. Стари ремъци понякога може да преплъзват и да не могат да завъртят ролката на алтернатора при ниски обороти или натоварване.

    Успех

    Ремък и ролка сменях това лято; може би ще трябва да опитаме да се попритегне.

    Благодаря много за съвета.

  3. Тези лампи светват когато алтернаторът спира да зарежда акумулатора, понеже при теб се появяват когато изключиш от скорост и оборотите паднат като на празен ход може да имаш хлабав ремък или поради някаква друга причина оборотите да падат по-ниско от нормалното за празен ход , тогава пак така се показват тези лампи. Опитай както караш на свободна да подадеш газ и да видиш дали след като се вдигнат оборотите лампите веднага изгасват.

     

     

    Да! Този симптом го забравих. Точно така се получава с фаровете!

  4. Добър вечер на всички,

    Наскоро алтернаторът ми даде фира и го смених. Оттогава (2-3 месеца вече) наблюдавам следното нещо: карам си, да кажем с 60-80 км/ч, и когато изключа от скорост, две от сигналните лампи на таблото започват да светят. Светят около 10 секунди или докато включа отново на скорост, после си изгасват. Карах колата обратно в сервиза, гледаха, търсиха, нищо не се откри - всичко си работи, акумулаторът си зарежда, изобщо - чудо. Някой да е имал подобен случай или да има някаква идея?

    Благодаря

×
×
  • Създаване...