Премини към съдържание

dino81

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от dino81

  1. Здравейте колеги,имам проблем с алармата на Аутлендър 2.2 156к.с. 2008г. Карам го от 5 год. и до сега проблем не съм имал.След падане на акумулатор понеже не бях я карал12-13дни. Заредих акумулатора но колата отказа да пали.Пробвах акумулатора на колата на сина,запали от раз. Пак го качих на Аутлендъра отново и при затворени врати след около 20сек. се включи алармата, след още 20 почна да пищи. Пробвах много пъти ,но единствено не пищеше при отворена врата или багажник,и по никакъв начин не пали.На дисплея няма никаква индикация.

  2. Здравейте колеги,вече си застудя качествено и паленето не е същото.

    Забелязвам,че ако не е палена няколко дена джипката пали по тегаво.

    Свещи нови,АБ в кондиция и пак не пали от четвърт като на съседа мерцедеса.

    Вчера сутринта запали ,но след въртене 3-4 сек,а вечерта си запали почти от четвърт,е и температурите бяха с 2-3 гр. по високи.

    Акумулатора едва ли е в силата си понеже не съм излизал на извънградско от два месеца и само в града за по 3-4км каране и гасене,фарове,отопление и предполагам ,че е "поомекнал" малко.Та мисля довечера да го закача на работа да стои цяла нощ на зарядното,че не ми се сваля от колата тоя кютюк.Колегите зареждат без да откачат клемите ,но аз мисля да откача минусовата да не стане грешка с електрониката.

    При вас как е?

    Колега провери си пак свещите. Миналата зима и аз така я изкарах,колата се държеше по същия начин. Преди месец при проверка се оказа 1 изгоряла свещ. След смяната няма никакъв проблем с паленето. Днес сутринта беше -7 и си запали от раз.

     

    Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk

  3. Здравейте, колеги. Имам въпрос относно светлините. След боядисване на преден капак понеже беше очукан от камъчета светлините ми са паднали ниско долу. От сервиза твърдят,че нищо не са откачвали освен пръскалките за предното стъкло. Къде може да е причината? Митсубиши Аутлендър 2.2 156к.с. 2008г. На диагностика нищо не излиза. Благодаря предварително.

     

    Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk

×
×
  • Създаване...