Премини към съдържание

ninapi7

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от ninapi7

  1. Може ли малко пояснение относно проблема който имаш, под заключване имаш в предвид, че не се връща като го пуснеш?

    Ако е така проблемът е в самата рейка, като ел мотора е част от нея. Това е най-голямата и най-скъпата болежка на тези колтове, и аз поне лично така и неможах да установя точно причината това да се случи. Решавал съм проблемът със смяна на рейката, но ще ми бъде много интересно ако Милен или който и да е успее да оправи тази болест без смяна на рейката и обясни каква точно е причината това да се случва.

    Поздрави и Късмет .

    [/quote

    ]здравейте,

    Проблемът започна само при завиване на дясно , при опит да завъртя воланът сякъш се заключва и трябва да употребиш малко сила за да може да го отключиш и завиеш . към момента (2 дни ) по късно след диагносрирането от няолко майстора воланът заключва и на ляв завой и надясно и когато колата кара напред просто усещаш че воланът ти е заключен и за да завиеш трябва силно да въртиш. Прескача беше думата коята някой майстори употребиха. След като ми светна ESP лампата и кормилото тотално отказа да върти съм паркирала колата и търся някой свестен майстор да разреши този проблем

  2. Здравейте ,

    Колата ми е Мицубиши Колт 2004. През последните дни имах малко проблеми с волана на колата. При завиване волана ми се заключваше. След като няколко механика го видяха и след като няколко пъти се прави диагностика на колата. Диагнозата ми беше че е ел.двигателя на колата .....проблемът ми е, че никой не се заема да оправи този проблем. Моля ако някой тук познава добър механик от Пловдив да сподели контактите, защото вече ми писна да ми казват че С ТАЯ МОЯ КОЛА НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ .

×
×
  • Създаване...