Премини към съдържание

vrangel

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от vrangel

  1. Здравейте, колата е спейс стар 1.9/115к 2003г от скоро се появи шум от дясно отзад при спиране. Няма никакви други симптоми. Майстора каза че са тампоните на задния мост и ги смени но днес като взех колата и я тествах видях че звукът при стиране не е изчезнал. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем. Инак отдолу всичко си изглежда добре по останалите тампони. Възможно ли е проблема да е в спирачките.

  2. Здравейте,търся да закупя пищялки за Галант (тези във вратите при огледалата)

    Благодаря предварително

    Пищялките не са критични намери някакви които можеш да закрепиш прекарай захранването през кондензатор 10мкF.

  3. По-скоро ти е прецакана скобата на марркуча, която стягаш "зверски".

    Смени скобата.

    Провери и за масло, не е излишно, като свалиш маркуча, който излиза от кулера.

    :drive:

    Здравейте и аз го имам този проблен, сменил съм скобата, но след 500 километра е на път налягането да изхвърли маркуча който влиза от горната страна на интеркулера, някой ако има идея от какво се получава това да споделя. Двигателя е 1,9 DID 115к

  4. Здравейте, отскоро съм собственник на 1,9 DID, 115коня 2003 година. Имам следния проблем, стрелката на километража задържа понякога. Карал съм със 100 след малко падам на 40, а километража продължава да отчита 100 по някое време се оправя, но почна да го прави често.Някой ако се е сблъсквал да пише.

  5. Здравейте, днес закарах моят Space star на преглед и диагностика да видя в какво състояние е колата. На диагностиката ми даде грешка в ланда сондата, двигателя ми е F9Q2 някой сблъсквал ли се с този проблем и къде се намира този датчик.

  6. Ключ оригинален струва 47лв с ДДС, това е стандартна цена без отстъпката за членове на Мицубиш клуб.

    Колега от днес съм собственик на Спейс Стар 1.9, купих колата от автокъща но ми я продадоха с един ключ.От Пловдив съм, къде мога да си изкарам такъв ключ, този който имам е с дистанционно.

×
×
  • Създаване...