Премини към съдържание

Spurs

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Spurs

  1. Живея в града, но имам къща в Балкана. Затова търся комбинация от нисък разход и проходимост. Доста модели разглеждах преди да се спра на ASX. Мисля си, че той е най-подходящ за моето търсене и затова попитах дали има колеги с дизел автоматик, които да споделят впечатления.

    Благодаря за по-горните коментари :icon_rock:

  2. Здравей Колега,

    Автоматик на ASX има само дизел, така че нямаш много избор. Но препоръката на Светльо за 1,8 дизел не е за подценяване. Все пак ти си избираш - виж максиум мнения, тествай колата и после реши :)

     

    Благодаря ти, Ник! И аз това разбрах след малко повече четене, така че май нямам голям избор :D . По-скоро се надявах някой, който има дизел автоматик да изкаже впечатления и съвети :icon_rock:

  3. Привет, колега, и добре дошъл!

     

    Не знам колко ценен е моят опит но е безплатен - по Габровски - и ще го споделя :icon_angel:

     

    Аз преди да взема моят ASX карах бензинов автомобил, после на газ-бензин. Вярно, от доста по-старо поколение :mitsu-smiley: , без турбо, но бензин. Сега, с дизела, не усещам разлика. Колата си върви повече от прилично. Има си динамиката и т.н. Карал съм служебни дизелови автомобили, от друга марка и поколение, и определено сегашните дизелови агрегати са различни. За момента съм на около 38 000 км./ 11 месеца и съм супер доволен. Относно автоматика - доста се чудих, защото ми липсва "трета ръка" докато шьофирам, но когато взимах моя нямаше опция за ASX автоматик. Е, имаше Outlander, ама ми е голям, за момента :rolleyes:.

     

    Успех с избора!

     

    Благодаря ти за споделения опит :icon_thumbup:

  4. Здравейте,

    все още съм заек в този форум :D - това е първия ми пост. Бих искал да получа съвет дали е добра идея да си купя ASX 2.2 дизел, автоматик, 147 коня, 4х4. Определено моделът ми харесва и искам да бъде автоматик, но все още не съм напълно сигурен дали дали е по-добре да взема дизел или бензин. Ще съм благодарен ако някой сподели ценен опит с мен.

    Поздрави на всички :icon_rock:

×
×
  • Създаване...