Премини към съдържание

toigalbg

Потребител
  • От него общо

    32
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от toigalbg

  1. Колега, линкът при мен не се отваря.

    Имам малък ъпдейт. Онзи модул го захвърлих и купих втора ръка. За да мога да пускам музика си поръчах блутут модул, който е за музика, но с блутут 5. След като махнах радиото свързах буксите RCA с блутута и направих втора запалка при бушоните, за скрит монтаж. В момента всичко свири перфектно, няма осезаема разлика в звук, за мен е същото качество. Телефоните, се оказа, че могат едновременно да се сържат с две блутут устройства, едно за разговорите-фабричния модул и втория за музиката. Така хем бутоните работят, хем музика мога да пускам. Успех, аз съм аматьор.

  2. Здравейте колеги. Явно е спряно производството на задно гърне за 1.8 бензин, 2008г sportsback. Някой има ли идея откъде може да се достави/намери, защото и в колкото морги звънях-йок гърне... А 500лв за задно не ми се дават. Отделно някой, ако има идея подобен модел... Казаха ми от Аспо бг, че от vw може да стане, но е почти 2но по-малко...

  3. И аз чакам с нетърпение да чуя отговора на въпроса защо изведнъж замлъкна. Смених си телефона смениха ми и акумулатора но това не могат да са причини. Преди това забелязах, че по някога връзката с телефона се разпадаше сама или не ми приемаше командите. Аз съм с Аутлендър.

     

    Ходих... Естествено, тогава работеше, защото все пак съм отишъл в сервиз хаха

    Момчето ми каза да ида, когато не работи за да може да се погледне.. Не ме насочи към нещо конкретно. Ако някой друг отиде при техник - да каже :)

  4. Колеги, някой намерил ли е решение на проблема? Аз имам абсолютно същия проблем. Просто изведнъж спря да работи и от време на време се включва сама.

    тея дни ще ходя до един похвален електрик да каже какво и не е наред на тая bitch... Пак ми се сърди нещо....

  5. Продължава да работи от време на време, когато е в кондиция. И аз разглобих бутоните, не е оттам. Бушоните ги гледах, и там не видях нищо... Не знам какво и къде да ходя. В официалния сервиз не ми се ходи, а и знам какво ще ми кажат - цялата система трябва да се смени - 1000 лв хаха

  6. Оригиналните са следните:

     

    16" х 6.5"

     

    +46 мм офсет

     

    5 болта х 114.3

     

    67.1 мм централен отвор

     

     

     

     

    Може по-широки джанти, примерно 7" и по-малък офсет, примерно +40 мм. Централният отвор ако е по-голям ще ти трябват допълнителни рингове.

    Мерси :)

  7. :spam:

     

    Колега Ivaylo_B, пушиш ли?

    Аз не пуша.

    Хипотетично 5лв на ден за цигари -> 365х5=1825. На 32 години съм, тоест 14 години (от 18 когато легално е позволено пушенето) аз не пуша. 14х1825=25550.

    Къде са тези 25 хиляди които съм спестил? :icon_hmm:

     

    Мисълта ми е, че нищо не се "спестява" като се кара на газ. Най-много да почне човек да ходи до кварталния магазин/кафе с колата. Не за друго, ами щото му е йофтино и пести от гориво. :D

    Това, че не си ги събрал, не означава, че не си ги спестил. Ако от сега започнеш да слагаш някъде по 5 лв на ден, пак ще ги спестиш, но вече ще и разполагаш с тях. Същото е и с газта. Като заредя за 40 лв, останалите 30, с които ще измина същите км не ги събирам, но пък ги спестявам :)

    За мен да не караш на газ е чиста загуба. Дори да навреди на колата, както колегата каза, едва дали ремонтът ще е равен на спестените от гориво. (лично мнение)

  8. Точно това ще кажа и аз,като ти монтират хубав инжекцион,виж как колегите хвалят Романо-то,искай задължително автоматичен омаслител на клапаните,или както се е изразил колегата електронен,да струва около 200-300 лева,но знае кога и как да пуска маслото и да смазва достатъчно и на високите обороти. Писал си заглавие за най-добрия инжекцион,надявам се,че не гледаш тия за 1100 лева,нали ?

     

    Газовата е 1300 + 300лв омаслителя

  9. Здравей колега. Аз сложих газ веднага като я купих. С електронен омаслител, гаранция 5 години или 150 000км. Момчетата я направиха супер читаво и не може да се разбере, че има ГИ. Романо Антонио е, момчетата са на сточна гара. Много са внимателни, всичко ти обясняват. По никакъв начин не съм свързан с тях, че да им правя реклама, но съм много доволен. Цената е 1600лв. Може и на изплащане без лихва до 6 месеца май беше :)

    Успех. Аз я карам 3ти месец на газ. Ясно е, че за това време не мога да преценя, но аз съм доволен. Разодът е между 11 и 13 градско, зависи от карането.

  10. Не иска да направи "pair" с телефона или мацката въобще не ти говори като задържиш бутона за гласовите команди ?

    До вчера не говореше изобщо, от днес, ей така, просто реши да проговори. Иначе с pairing options нямам проблем...

    Не знам какво и беше станало...

  11. При всички положения си прав, но пък от друга страна, ако следиш двигателя, можеш да предотвратиш голяма авария. При мен така или иначе връщане назад няма, но пак да кажа, едно е да зареждам през 2 дни по 50лв бензин, друго е да заредя 50лв за цяла седмица, та даже и да "хартиса" :)

  12. Аз правя около 20-25к на година и миналата седмица сложих Romano Antonio с електрически омаслител 1600лв. За първата година ще я избия, пък каквото сервизът покаже, 'дето се вика :)

  13. Здравейте, колеги. Купих и докарах Лансърчето от Германия. Докато карах, забелязах, че не е много стабилна. Мога да го опиша все едно има много силен страничен вятър и я бута встрани. Като когато сте в коловоз леко криволичи. Някакви идеи?

  14. http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mitsubishi-lancer-1-8-sportback-klima-stzh-8fach-bereift-hamm/195406371.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=17700&makeModelVariant1.modelId=16&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&maxPrice=8000&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=100000

     

    Ето този запазих. Другата седмица отивам да го видя на живо и да го качим на преглед. Ако всичко е окей, ще си го повозя до София, пък после и тук. :) Отново благодаря на всички колеги (бъдещи) които ми помогнаха и относно оборудване, и относно съвети. Хубав уикенд на всички :)

×
×
  • Създаване...