Премини към съдържание

dinkacha

Потребител
  • От него общо

    23
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от dinkacha

  1. От какво са .от кафе се чисти с вода в която си капнал няколко капки амоняк .а ако е засечено с обезмаслител от супера и четка с обикновенна прахосмукачка изтегяш и избърсваш с влажна кърпа преди да почнеш пробвай аз съм ги ползвал успех,

    Ми возя малко дете

    Задната седалка цялата на петна от кво ли не..

    Немам време за автомивки и съхнения.

    Търках с вениш,тест,петната стоят.

  2. Не съм сигурен. На моята кола преди да го сменя ми светна жълтата лампа на двигателя. Дори се бях стреснал и щях да ходя да видя каква е таз грешка. Но след смяната на акумулатора всичко си дойде на мастото :) .

     

    ПРоверих динамото ( като разкача акумулатора при работещ двигател не изгасва двигателя) смених си акумулатора сложих нов и пали като часовник,не играят обороти,върви добре,динамиката е супер,ноооооооо си свети чека...предполагам лабда сонда е отишла.Трябва да се ходи на диагностиа,но в моят град няма читав жичкаджия или човек с познания в тази област.Даже като смянх консумативите майстора не можа да намери къде е бензиновия филтър...?Ще ходя и без това в Пловдив и ще се отбия при този Милен.Чувам добри отзиви за него.Дано не греша....колата иначе е перфектна....семейна жена,деца,багажи...:)да добавя че разхода ми поне според борда е 5,5-6,2 извън града при честа смяна на скорости 4та и 5та.Иначе колата не е за любители на бързото каране,а за улегнали мъже ,които искат удобство и конфорт за смейеството си. :)

  3. Здравей колега. Виж дали динамото зарежда акумулатора. С уред провери колко е напрежението. Обикновено 14, 14,5 V. Виж масата. Случвало ми се е да имам скъсан кабел и да ми свети лампата. Ако не е във всичко от гореизброеното си за ремонт на Динамо (четки, реле регулатор, не знам за лагери :? ) . Успех.

     

     

     

     

    Сменил съм консумативът и не е от маслата.Може ли да е от слаб акумулатор,че този май е вече за смяна?

  4. Най-добре би било слагането на нов двигател да стане на загрят двигател. Така стартиран след това за 10 мин биха се оправили първоначаните колебливи обороти (ако това е оплакването).

    Поздрави

     

    Днес си заредих малко акумулатора,преди това ми светеше една лампа нз точно как се казва прилича като на динамо....казватче е нещо по двигателя електроника,датчкик след като заредих акумулатора тя изгасна......но след 5то запалване пак светна.....съвет?

  5. Здраейте , Звезди!

    Както писах и аз от 1 седмица съм собственик на звездичка 1.3 2002 г.

    КОлата е супер,смених масла,филтри,но забелязах ,че свети лампата на динамо или нещо такова?казаха ми,че някакъв датчик имам изгърмял и трябва да се закача на диагностика за да се разбере проблема?някой да помогне с нещо?

×
×
  • Създаване...