Премини към съдържание

N.Todorov

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от N.Todorov

  1. Колеги,здравейте.Имам проблем с лампата за гориво и стрелката която отчита нивото на гориеото.Смених сондата в резрвоара сущото си беше.Смених цялото табло и пак не се оправи.Вече съдя,че е някъде по ел.инсталациярта.Някой може ли да каже от къде да намеря схемите за ел.инсталацията,моята каризма е 1999г 1.8GDI.Благодаря предварително.

  2. Днес правих диагностика отново.Излезе,че не е достатъчно налягането на горивото.Освен помпата(в резервоара) има ли от къде другаде да е проблема?Другия въпрос които ме мъчи е дали има помпа за високо налягане(някъде из форума бях чел).

  3. Здравейте,колеги.При мен стана нещо подобно като при колегата по горе.След откачване на "-"клемата на акумулатора(замерваха ми го за заверка на гаранцията)покарах километър и стана "шоуто".На свободна гасне,на скорост прекъсва адски много докато не угасна и до там.После няма палене(да си кажа,паленето от известно време ми е проблем от първия път рядко се случва да запаля)

  4. Здравейте,колеги.

    Преди няколко месеца се сдобих с Carisma 1.8GDI 125к.с. и започна вкарването във форма на автомобила.Проблема ми е същия като на колегата.При постоянна скорост без да мърдам крака на газта,в даден момент забива муцуна за момент и после се изтрелва.След известно време прекъсне се едно някой от цилиндрите не работи.И така се повтаря през цялото време.Да уточня това се случва при загрял двигател.Благодаря предварително.

×
×
  • Създаване...