Премини към съдържание

Downlow

Член на клуба
  • От него общо

    108
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Downlow

  1. Краси, ако искаш нека и твоя да дойде към мен с другите Пловдивски календари и ще се видим да ти ги дам заедно с шапката

     

    Нямам нищо против дори може да поема куриерската услугаhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/good.gif.

     

    п.п. С чадър има ли начин да се сдобия ?

  2. Ето го резултатът от това лято със семейството+багаж за почивка. Маршрутът е Пловдив-Първомай-Хасковски минерални бани-Кърджали-Момчилград- Кърджали-Хасково-Димитровград-На Стара Загора се качих на магистралата-Каблешково-Ахелой-Несебър. Връщането е по същия маршрут в обратен ред, като се отбих в Стара Загора до зоологическата градина. На тръгване заредих докато изключи пистолета, карал съм в ограниченията. По магистралата със 100км/ч ,че на отиване имаше мъгла, а на връщане се налагаше да спирам често и да пусна климатик защото пътувахме през деня.

    http://alfa.kachi-snimka.info/thumbs-2013/jdv1508568703k.jpg

     

    Аз го смятам около 5,3 ,но борд компютъра показваше 5,1 пред нас от където е и снимката.Колата е 1,3 86к.с., а горивото бензин- газ няма ...за сега http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_blush.gif Градския зимата е около 8,5-9 според задръстванията, лятото е по-нисък. Доволен съмhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/rulez.gif

  3. Ще се постарая да дойда, само да не ме изненадат като днес да ме пратят на...http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif.

     

    п.п. Много джиджани светлини си сложил щях да отнеса мантинелата докато гледах в огледалото http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif.

  4. Аз мислех нещо за някоя събота, например 21-ви. За да е удобно и за тези, които не са в града. Защото не всеки би му било удобно вечер след работа :)

     

    За мен също е по-удобно да е почивен ден, но нека кажат и други Колеги. Предложих последната седмица с оглед на прогнозата за валежи от сняг тази седмица и очаквам нещата да са пак мазало- главните улиците изчистени, но да намериш място за паркиране различно от голям магазин си е като да видиш бяла лястовица. Отделно ,че в повечето случаи се събирахме през делничен ден.

  5. Това го пробвах на предната кола и в крайна сметка отложи неизбежното. Имай на предвид ,че иска сериозна промивка защото много се пени после водната система. Вероятно моето радиаторче беше много запушено и не помогна особено много защото при по-студено време пак не топлеше. След това пробвах със маркуч и постоянно течаща вода да промия всичко , което може - малък, голям радиатор, водна система на блока и в крайна сметка си смених радиаторчето. Водата не прощава на охладителната система на Рено :( . Надявам се с промивка да се оправят нещата при теб.

  6. Добре!След разочарованието от последния опит за благотворителност,подета от Ники Василев- Nikovas,се радвам някой да прояви интерес към чужда съдба.Но,от написаното по-горе,не виждам нищо конкретно-,,подкрепям" можем да пишем няколко страници и...?Вики и Ники Василев,Вальо Христов са виждали как се прави,а и аз винаги участвам,затова говоря от първо лице.Сега е моментът да покажем,че можем да направим нещо като клуб,като отделни хора го правим и сега.Дано пак не се появят хора,дето обясняват как и кога,а после ги нямаhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_hmm.gif.Бе,криво ми е,дано с това начинание ми мине!

    За тези,които не ме познават,уточнявам-за ясна кауза,ставам и тръгвам.

    Та,да чуя повече за идеята-някой сигурен ли е,че тази публикация е истина(попадал съм на измамници,нищо лично към sid6624).А,ако е ДА,вместо да ,,подкрепям"-е,да се съберем бързо по градове и паланки средствата се събират веднага.Хайде едно регионално изпитание,в кой град ще реагират членовете най-бързо.

    САМО ИСКАМ НЯКОЙ ДА ЗАСТАНЕ ЗАД ИСТИННОСТТА НА СЛУЧАЯ!Вече подхождам предпазливо.Колкото и да е гадно,все повече спекулират с добрината.

    Ще следя какво смятат другите членове.Отдавна не сме се събирали в Пловдив,ето повод.

     

    Напълно споделям мнението ти за фалшивата благотворителност. За съжаление у нас дребните душици преобладават, а заради тях страдат тези , които наистина имат нужда от помощ. По темата - аз също подкрепям идеята.

  7. И за да върнем темата към аргументираните становище, ето статия от преди малко в Дневник.

    Като ще си говорим за аргументи:

    Кметове на малки общини се возят в лимузини за стотици хиляди

    Понеже темата е за Данък МПС, ще се огранича само до този цитат, за да не се налага да се аргументирам какво получавам аз и семейството ми след като плащаме ВСИЧКО, което дължим, на "държавата". Почва да ми писва да слушам как вечно пари за нищо няма и в същото време да виждам как се пилеят, и вместо да се работи в посока реформи и подобрение на условията на живот, единственото , което се прави е да се вдигат данъци и цени в замяна на голи приказки.

    Хубавият път дето го правиха между Пловдив и Карлово, вече има места, на които има табели за ограничение 60 поради неравности на платното за движение, новата магистрала за морето има същите проблеми, още колко случаи има такива. В Пловдив обновиха централен булевард и след няма и няколко месеца му видяха сметката защото се случи авария.

    "Там има два водопровода. Те са изключително стари и е възможно да се стига до аварии и за в бъдеще. Целият проблем е, че не са подменени тези тръби, когато е асфалтиран булевардът", поясни Генов.
    цитатът е от тук

    Лично аз предпочитам да оправят по-малко пътища, но като хората, от колкото много ама колкото да се отбие номера . По-лесно у нас обаче е само да вдигаш цени, без да предлагаш алтернативи. Спирам ,че само се ядосвам.....

  8. Здравейте колеги,

    Сменихме часа на часовниците, вече в 18:00 е тъмно и така и така няма какво да се прави по тъмно.. Затова предлагам да се съберем на топличко в р-т Южен Полъх(на полиграфията) да се видим и да побъбрим на едни крехки мезенца.

     

    Датата е 05.11.2015(четвъртък) ориентировъчен час 19:00, ето и линк на мястото:

    https://www.google.b...!8i6656!6m1!1e1

     

    Аз съм ЗА, и без това скоро не сме се събирали пък за мезето ще го обсъдим на място :D

  9. Между другото, как ще ги поставяме на задните номера като са пломбирани от КАТ. Трябва да махаме пломбата :icon_hmm:

     

    Аз ходих да питам в КАТ как стоят нещата. Казаха ,че точно в момента не слагали пломби защото бил изтекъл договора за металните пломби, но ако искам могат да ми я сменят с пластмасова без проблем, но не и в момента. Отказах се за да си спестя разправии после с някой дето е станал накриво. Намерих начин да си преработя моята рамка и си монтирах само лайсната.

    Аз ще искам 2бр.

  10. Мога да ти предложа да се видим и да сваля кората на моята и да огледаме какво защо как. На Спейс-а е песен, знаеш ли как се влиза в багажника на седан с монтирана газова бутилка зад седалката защото не се отваряше и бях в същото положение. Оказа се ,че се бе разкачила лостовата система , но докато го отворя.....:D

  11. Сайта за мен е СУПЕР- подреден и изчистен , точно каквито харесвам.

    Колеги , Благодаря Ви за положените усилия и отделено време за да направите сайта така .:good:

    :respect: :rulez:

×
×
  • Създаване...