Премини към съдържание

ffenep

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от ffenep

  1. Стана но пак има малко празен ход (много лесно се движи при вдигане във началото). Това нормално ли е?

    Колега,направи упражнението още един път.Първите един,два зъба,усилието е минимално.За всеки случай провери захващането на самите жила под купето/понякога скобите се чупят или просто разкачат от гнездата/.Също така има гайка за регулиране захваната на края на лоста за спирачката .Успех!

  2. Тъй де, тъй :)

    Доколкото разбрах, авторът пита как да закрепи лепенките така, че да не му ги откраднат... Може и грешно да съм разбрал. Залепени мисля лесно могат да се свалят. Но ако са "заковани" пак могат да се свалят, но няма да стават за нищо после. Разбира се, и аз не бих тръгнал да си дупча колата за едните лепенки :). За бъдещите читатели - моля, четете разумно :)

    То може да се свалят барабар с маската и вратата(ПАЗИ БОЖЕ),да не се повредят де! :D

  3. Модела 1,3 който е 82 конски сили и модела 1,6 имат сензор след катализаторите и най-вероятно ще свети, въпреки че първия се води еuro 3 ...

    Карам 1,6, който по документи също се води euro3.Втория катализатор е премахнат,като на негово място има само тръба(БЕЗ НИКАКВА ПРОМЯНА В ШУМА).Чека светва само в горещите летни месеци(грешката е "висока температура на изходящи газове"),предполагам свързано с температурата на въздуха и асфалта.Да добавя,че живея в Русе ,елате да видите лятото за какво става дума :icon_n_furious:

×
×
  • Създаване...