Премини към съдържание

nikolay vanchev

Потребител
  • От него общо

    88
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от nikolay vanchev

  1. "Музиканта" на форума е истински професионален DJ !!!Реално, коректно поведение.Моя грешка е ,че не се допитах първо до него .За което моля за извинение:mitsu-smiley:

    Горещо го препоръчвам за всички бъдещи болежки по нашите коли !!!

    УСЕПХ

  2. Няма значение за кой намеквам той си знае...от всяка пръчка свирка не става ,и е пълно в Бг с гайкаджий.

    темата е пусната 2006 година ....аз съм ги сменял 2008 края.Да живет измислините тарикати ,но така е като някой работят без да се отчитат никъде и без касови апарати и после върви доказвай ,че са те одрусали.

  3. Ремонта :blink: или смяна на помпите ? ..

    Аз вчера изпратих на един колега двете помпи за Галант 2.5 V6 за 190 лв. а имаше и по евтини варианти ..:)

     

    Ремонтни комплекти от Хюндай ми беше обяснено,а това стана при "музиканта"на Митсубишитата от София....много добре си спомням 270 лв.,но така става като се доберявам ихвърлям веднага!!!!

  4. но е крабрио ... Аз принципно разполагам с 30 000 за кола решил съм си да е еклипс 99. От думите ти следва, че аз трябва да платя около 10 000 само транспорт акцизи и ддс?

    Това е реалността , и аз като я вкарах не вярвах....но си е самата истина.Ако намериш някакъв вариянт за избягване на акциза ще е добре дошло.За коли внос от САЩ си остава...Аз се опитах на времето да е*а дявола ,но той така ми го сложи :icon_censored:.........

    успех с намирането на Еклипса ,стой и някъде те чака ;)

    погледни в крейгслистите в САЩ

  5. от Италия да....но от САЩ,ИМА акциз ,за голямо нещастие .....(тоя акциз колко сметки обърка).

    Защо да няма такива коли ....отвори мобиле.де ,но са на доста солена цена :icon_crying:

     

    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=en&id=135734009&pageNumber=1&tabNumber=1

    ето една Италиянска

  6. Акциз няма, колега! Но може би имаш в предвид мито+ддс. А иначе в този италиянския сайт няма как веднага да ти изскочи, колега. Проверявай от време на време. Аз моята я избирах около 2-3 месеца...

     

    от Италия да....но от САЩ,ИМА акциз ,за голямо нещастие .....(тоя акциз колко сметки обърка).

    Защо да няма такива коли ....отвори мобиле.де ,но са на доста солена цена :icon_crying:

  7. Акциза е 5200 лв.,докарването в най-добрия случай 3000 лв,мито и ддс не знам колко са....отделно колата от там не е без пари.Така ,че специално тоя модел кола излиза доста скъп за родната България.И тука като те обрулат с още малко данъци ще ти се дореве .И отделно като почнеш да я правиш...стана дълга и широка.

    По-добре една Супра , Скайлайне или ГТ300 от УК.

    Ако държиш на Eclipsa -имигрирай в САЩ :)

  8. Накратко, тази статия ни казва, че Мицубиши най-вероятно ще спре моделите Еклипс и Галант през 2013-та година. В статията се споменава, че тези модели са изостанали от конкурентните такива, а и Мицубиши е във финансова криза и поради тези причини ще концентрира вниманието си към производство на малка икономична кола и на новия Оутландер Спорт и иМИЕВ и ще излезе от пазара на автомобили със среден размер.

     

    [source: Autoweek]

    Въпреки ,че карам и аз :mitsu-smiley:.....не са ми особено симпатични новите им модели(без новото Ево).И Мисля ,че не са се ориентирали добре на Американския пазар ,за разлика от сънародниците им (Хонда,Тойота и Нисан),който пуснаха луксозните Акура,Лексус и Инфинити .

    Дано да се възродят с времето и да намерат печеливша стратегия,као цяло.

  9. . Хондарите си имат тука некъф майстор, дет се слави из целия град, че бил най-добър и ходят при него, но той не признава други коли. Един колега с биши го пита дали ще погледне колата, все японска е и оня му отказал. Което пак ме навежда на мисълта, че тия хондари са големи келемета :D

    малко спам......но като този майстор още не съм намерил на Митсубишита.Найстина е ненормален Дидо се казва -инжинер ,работил в Япония(не е Миямото ,а другия Дидо :) въпреки че и двамата са добри.)

    няма да преувеличава за ремонта, да лъжи че всичко е за смяна както някой наши известни тук уж "майстори" работещи в долнопробни гаражи,гледащи да си напълнат джоба.

    Дидо работи с удоволствие ....предлагам да го вербуваме ,че наистина освен Хонда друго не поглежда .

    :mitsu-smiley:

  10. Ми то няма нищо сложно. Отвиваш двете болтчета, махаш ЕГР-а и на негово място слагаш предварително изрязана алуминиева плочка да речем. Или пък изрязваш ламаринка с размерите на ЕГР-а и я слагаш между него и колектора.

     

    http://www.dsmtuners...tall-guide.html

     

    благодаря за светкавичния отговор :good:

  11. Колега, би ли споделил къде в Плевен има стенд, на който да диагностицират :mitsu-smiley: !

    Искам ако може да си спестя ходене до София или Пловдив.

    Благодаря!

     

    Поздави!

    тове е много уместен въпрос ,ако знаех веднага го мятам :)

    търся си елком в Плевен

    изв се оффа :icon_blush: но мисля ,че ще е ценно инфо за Северна БГ

×
×
  • Създаване...