Премини към съдържание

atos

Потребители
  • От него общо

    16
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от atos

  1. Здравейте колеги,

    в неделя баща ми се прибира от Рожен и колата гасне.След като отидох да видя дали мога да му помогна , се оказа ,че няма ток на свещите .Предполагам нещо в делкото. Колата е 1.6 95 г 4г92 с делко 90 коня. Намира се в Пловдив звънях на 100 човека делко никой няма, моля помогнете.

     

    Поздрави

    обади ли се на Милен

  2. Релето се намира в самия генератор,заедно с него са четките и буксата с две крачета,описана по-горе.Бях го свалил,и с него обикаляхме магазините но го монтирах обратно за да може "Мицка" да движи.Не го снимах за съжаление,но при нужда ще го сваля, и ще го снимам.

    Купи генератор 2 ръка от някоя морга . В с Труд ама една морга... в посока Карлово , аз оттам взех доста неща за моята

  3. За огледалата, незнам никога не са се изпотявали, но на задното стъкло се оказа, че съм имал реле което е специфично, не разбирам какво точно му е специфичното, но половината ми от релето работело, смених го и вече си се изчиства добре.

     

    НОВ ВЪПРОС... С климатроник съм! Пускам да ми обдухва предното стъкло на автоматичен режим, изпотеното изчезва, но спръ ли климатика (звездичката) продължава да духа същия въздух, но се запотява, да не говорим за страничните стъкла, до сега на никоя кола не съм имал проблем... ЗАЩО само като работи агрегата на климатика, се изсушават прозорците при положение, че температурата не се променя!?

    Филтъра на климатика почисти ли го

  4. Така! Слезнах, отворих и намерих къде е куплунга за компютъра. Обаче (има и обаче) адаптера, който имам - не иска да се свърже с ECU-то на колата, не знам защо?

    Някой да е имал същия проблем?

    Адаптера е On-Board Diagnostics 2 (OBD2)! Имам съмнения, че самия адаптер не иска да захапе с електроника по-стара от 2000г. или изобщо с :mitsu-smiley: -та :icon_crying:

    Окей, на т'ва м*йн :icon_censored: а му...

    Някой може ли да ми как сам бих могъл да си направя диагностика на ECU-то, без да се налага да ходя в :mitsu-smiley: Motors??

    Попитай тук той е спеца....http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showuser=473 Търсиш Милен _ Z

  5. Здравейте,

    Имам следния проблем. По незнайна причина се смъква надолу гуменото предпазно чехълче на бутон-ключето на шофьорската врата. Не мога да разбера как и защо ,но след известно време се подгъва надолу, деформира и най-гадното блокира бутона в резултат на което спира да работи зумера за включени фарове. Вече 4 пъти увисвам с разреден акумулатор. Замяната на бутона и чехълчето с ново не помогна. Чудя се дали да изипиля върха на бутона ,дали да залепя нещо на врата в точката на допир или да подложа нещо под защитния чехъл ,но се страхувам да не влоша нещата защото не виждам причината и незнам в каква посока да противодействам. Вратата не е удряна или изкривена.Не виждам луфт или провисване.Също и закрепването на бутона си е добре.

    Някой да се е сблъсквал с такъв проблем?

    Аз почистих контаактния бутон и го напръсках с контактен шпрей

×
×
  • Създаване...