Премини към съдържание

Топалигов

Член на клуба
  • От него общо

    298
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    10

Мнения публикувани от Топалигов

  1. Аз карам 1.3 и диска ми се фиксира към главината като сложа джантата,без да има отделен болт който да стяга диска към главината.

     

    Има един прикрепящ болт М6 с фрезенкова глава,развива се с ,,еврейска звезда,,.http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.gifПоне при мен е така /SPACE STAR 1.3 2002

  2. А лагерите на макферсоните сменихте ли?По трудния начин разбрах,че тавите трябва да са точно ориентирани една над друга.След третото свалянеhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif,пуснахме три шпилки от трите дупки,за да ориентираме точно тавите на макферсона

  3. Тези крушки се водят мини крушка май,около 50 ст. струват,представляват малка крушка с дълги крачета,които се увиват около гумената основа,такива са примерно на бутоните за подгряване на седалките и копчетата за халогени и заден фар за мъгла.

     

    Днес сменях на копчетата за халогени и мъгла.Около 4мм е.Понеже съм купувал за Хюндая,намерих в кутийката и малко по_голяма.Да,с тъклена,с дълги жички,които се навиват на фасунгата.Та,няколко размера са.Аз ги купих от ВИКИВАТ Пловдив,имат сайт.Утре ще ходя да купя,да си имам,че само япончета караме .

  4. Здрвейте,

     

    Предното ми стъкло е доста захабено от камъчета по пътя, срещу слънцето е ужас и ме дразни много. Отдавна съм си наумил да го сменям, но отскоро има една по-голяма шупличка, която се оказа, че каското ще покрие. Може да мине по експертна и да не се забия в Кобра (анатема).

     

    Знам, че това е процедура, която малко или много си иска на първо място опит при монтажа и на второ - добри материали. Държа на оригинално стъкло и уплътнения, които мога лесно да купя и сам, но проблемът е кой ще го монтира. Като за такава процедура нямам претенции дали ще е в София, Пловдив или Бургас, например, стига да е качествено.

     

    Някой може ли да препоръча място, от което да е доволен?

     

    Има, тук в Пловдив, един сервиз.Аз съм доволен,а и доста хора съм пращал.Проблемът е,че имат много работа(сменят основно стъкла на рейсове).Но,опитай 0878351512 Стефан Каров.

  5. Здравейте и Весели празници на всички!

     

    Търся стъклоповдигаща система (комплект с рейката) на предна, дясна врата на Спейс Стар 1.3, 2002 г. На моята въжето се е усукало и не знам дали ще мога да го сменя само него, май е голяма играчка. Трябваше вчера да ми доставят от един сайт, но ме прецакаха и вместо стока ми дойде СМС, че съжаляват, но нямат. А уж поръчката беше приета в петък... Някой техен познат ме е изпреварил най-вероятно, коректността е нещо непознато в днешни дни.

     

    В автоморга ,,Буюк на околовръстното,между пещерско и пазарджишко шосе,имаше спейс стар на части,Ако си от пловдив,отскочи или първо питай по телефона.Успех!

  6. От къде мога да си взема лампички с синя шапчица и цокъл за копчетата за халогените. Никъде не мога да открия такива малки.Лампичката на запалката каква трябва да е , че и там липсва. Също искам да попитам за копчетата на подгряване на седалките как се сменят лампичките понеже спряха да светят бяло и едното ми копче не свети зелено само червено :)

     

    Погледни тук:good: https://www.facebook.com/Vikiwat1/?fref=ts

  7. Не търсех сериозно,а се оказа,че и не е лесно да се намерят.Купих ляв от едно леко некоректно момче,но с помощ от приятел го възстанових.Та,сега търся и десен.http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif

  8. Въпросът ми е подлежат ли на ремонт леглата на джантите където лягат конусните гайки понеже ми казаха ,че са леко елипсовидни и надират гайките ?

     

    Ако влизат плътно на главината,не пипай.Или.други джанти,стотина лева са. Може и стругар да направи нови гайки.Важното е да влизат плътно на главината,тя центрова оста на въртене..

  9. Здравейте колеги,

     

    Да дам малко свежа информация, минаваме на бял вариант за тениските. Днес се оказа, че обещания червен цвят не е точно червен и купих бял.

    Ще видим сега около празниците как ще работят хората и да излязат първите готови тениски. Разлика в цената няма.

     

    Искам само да помоля вече поръчалите колеги, ако някой се отказва от поръчката си заради цвета да ми каже.

    Ще съм благодарен и на тези които не се отказват пак да ми кажат :)

    При първи готови тениски ще обновя снимките!

     

    Поздрави!

     

    Иаз.и.азhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.gifСамо да видя как са размерите,че с тоя голям корем не знам колко хххххх ще трябва да е.Може ли да видя как са размерите?

  10. Здравейте, искам да си оборудвам колата Space star '03 с резервни лампи, че нямам никакви в момента. На този сайт http://www.philips.b...ector-tool.html

    дават колата с какви светлини е оборудвана. Малко с избора на конкретния модел нещо е объркано и не става ясно кое точно да се избере ама...

     

    Та според сайта колата е оборудвана с:

    • T4W - светлина за паркиране (май е габарит)
    • H4 - къси/дълги светлини
    • PY21W - предни мигачи
    • HB4 - лампа за мъгла
    • WY5W - странични мигачи
    • P21/5W - задна сигнална светлина/стоп лампа
    • W5W - трета стоп светлина/лампа за номера
    • P21W - задна светлина против мъгла/задни мигачи

     

    Ако има грешки в номерата на лампите бих бил благодарен да ги споделите.

    В купето не пише какви крушки се ползват, надявам се да са някой от изброените.

     

    Трябва.ти.H4,ако.изгори.на.път,може.да.имаш.проблем.с.КАТ....PY21W.е.с.жълт.балон.и.изместени.щифтчета..P21\..5W..и.Р21W.е.добре.да.имаш.в.колата,всичко,дотук.се.сменя.лесно.и.на.пътя,ако.се.наложи.Това.са.АКТОСПЕСТЯВАЩИТЕ.крушкиhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif.Другите.се.купуват,когато.се.наложи.Не.съм.сменял.само.малък.страничен.мигач.Другите.ги.смених,когато.купих .колата.с качествени.и.почти.не.съм.ги.пипал.Това.мисля аз Пиша с точки,защото не мога да местя по друг начин http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif Успех!

  11. Здравейте колеги.Поради изгоряла крушка под копчето за парното се налага да разглобя средната конзола.Някой може ли да обясни как става,защото като я дърпам се откача само долу, а горе не иска и ме е страх да не счупя нещо.Има ли винтове или е само на щипки?Като се свали лесно ли се сменя въпросната крушка?

     

    Щипкиhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif

  12. Моторчето, което превключва от топло на студено остана в едно положение, и сега духа само студено, гледахме го с компютър но остава на 12-14%. ремонтира ли се или от къде да си купя ново и читаво? Благодаря.

     

    А,дали са еднакви на всички модели?Гледам,гледам,не си писал модел,звездите мълчат....http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

  13. Здравей,Вальо!Чак сега разбрах за календарите,а явно комуникацията ни в Пловдив е слаба.Та,членски комплект Еконт,офис Коматево,Жоро Топалигов.Благодаря! Рушветът,като се видим.http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/yes3.gif

  14. В Пловдив правеха едни силиконови=жълти.Купувал съм и съм доволен.Една улица,която води към авто то,училището по автотранспорт.Нямам телефона им,но първо замерете диаметрите и височината на стария.Без размери,само специализиран магазин.

  15. В това е проблема, ходих на място в десетина. Звънях и на други морги по телефона. Отделно попитах всички, който продават този модел на части в mobile.bg

     

    Даа,в моргите няма.Или ако дойде такава,веднага се продават.На над 20 морги съм се обаждал,нямааа.http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif.Моите ги откраднахаhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_doh.gif и след като се посмях на случката,помолих Светльо( svetliof(да ми даде една от неговите капачки,за което съм му благодарен, и си направих шаблон от картон.После ми изрязаха от неръждаема ламарина капачка със заварени по 4 шпилки,които да ги застопорят за бронята и така съм досега.Търсих халогени,но не насериозно.Новите са около 300лв за брhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_crying.gifстарият модел , моята е 2002г.Това е ,което може да се направи,другото е късмет и упорито търсене.Пък капачки се намират.Успех!

    Скоро си играх да търся пак и нямаше или бяха продадени.Нооо си намерих декоративни лайсни на предния капак и броня,а за задната врата два лъча,които започват от емблемата.Говоря за оригинални части.Но не съм ги сложил още.От една морга във Враца,може още да седи обявата в мобиле.бг.Та...търсене искаhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif

  16. Търся тампон преден /под скоростна кутия/ за Спейс стар ,също и оригинален багажник.

    Пишете тук ако продавате или на тел:0896752350,от гр.Варна съм,благодаря предварително!

     

     

     

    Багажник,нов,алуминиев 70лв.Ще снимам утре.Тампон,ако е 1.3,мога да помогнаhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif Багажникът се продава,защото бе еднократната идея.Трябваше да пренеса матрак,приятел ме излъга,че ще помогне.... Тампона го снимай .

×
×
  • Създаване...