Премини към съдържание

alice

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от alice

  1. Много благодаря за информацията.Сега остава да си намеря скоростна кутия,което няма да е трудно въпросът е в цената и съответно къде ще могат да ми сложат двигателя,турбото и скоростната кутия.Мислех си за Пловдив.Какво ще кажете?

  2. Знаете ли дали скоростната кутия на Еклипс GS 2.0 16V `96/96 гл 150 к.с е същата като на ево 2 от `92-`93?Ясно ми е,че едното е с предно ,другото 4х4 ,но все пак ще се смена двигател на еклипса,а двигатела е един и същ 4g63.И искам да знам,дали ще има някакъв проблем.

    Поздрави

  3. Въпроса е доста обширен,не мислиш ли?Зависи за какъв тунинг става въпрос-силов или оптичен тунинг.Предполагам,че питаш за оптичния и по-специално външен.Примерно едно универсално алуминиево антикрило острува горе-доло 180лв.-200лв.Е със сигурност можеш да си намериш и към хилядарката,но общо взето цените не са чак толкова големи,проблема е,че ако си вземеш да речем прагове и брони,които не са комплект седи ужасно,трябва да са комплект.Предполагам,че за цяластен оптичен тунинг около 2 хилядарки,ако разбира се е нов и качествен.А иначе ,ако си решил да я правиш бегачка 15/18 не ти мърдат.

  4. Красиво, прекрасно, разкошно....

     

    Тава но фото шоп ли е или е снимано?

    Определено не е на фотошоп,защото съм го засичала в нета и друг път тоя еклипс,по някакви фестове... :good:

     

    тука в БГ къде ли може да се направи добър тунинг? :icon_blush:

    Определено има пазар.Въпросът е колко пари си готов да дадеш.А при тунинга не бива да се правят компромиси!

×
×
  • Създаване...