Премини към съдържание

chkl

Потребител
  • От него общо

    54
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от chkl

  1. Благодаря ви колеги . Искъм само да попитам дали ще е проблем ако карам така защото във момента съм на морето , а пък трябва да се прибера до Ямбол .

  2. Здравеите колеги . Днес сутринта тръгнах за морето , и изведнъж ми светна check engine и започна да се чува нещо като жужене от двигателя , не беше постояно а на етапи през 30-40 сек. Спрях на една одбивка вдигнах капака нищо не се чува , проблема го правеше само в движение , сега продължава да си свети . Направих си самодиагностика и ми исписа грешка 64 alternator fr terminal system . Ако може да ми кажете какво означава тази грешка , и нещо сериозно ли е . Благодаря предварително .

     

    Здравейте, колеги. Днес сутринта тръгнах за морето и изведнъж ми светна check engine и започна да се чува нещо като жужене от двигателя , не беше постоянно а на етапи през 30-40 сек. Спрях на една отбивка вдигнах капака нищо не се чува , проблема го правеше само в движение , сега продължава да си свети . Направих си самодиагностика и ми изписа грешка 64 alternator fr terminal system . Ако може да ми кажете какво означава тази грешка и нещо сериозно ли е. Благодаря предварително .

  3. Здравейте колеги . Искам да попитам нормално ли е при запален двигател , като отворя капачката за наливане на маслото да съска и да хвърля масло . Благодаря предварително.

  4. Здравеите колеги . Преди няколко дена се качвам в колата , и ще отивам да зареждам заредих всичко нормално давам на контакт , и чакам чека да изгасне но не изгасна , пробвах да запаля но не стана на третия пат вече запалих и потеглих . Направих си самодиагностика даде ми грешка 54 , доколкото разбрах е имобилайзерa . Въпросът ми е какъв може да е проблема , и как мога да го отстраня . Благодаря предварително .

  5. И аз го имам същия проблем , като леко препукване се чува от ауспуха . Ако има колеги които са се зблъсквали с този проблем нека споделят . И само да попитам един въпрос има ли вероятност да е от катализатора.

  6. Колега забравих също да те попитам с гуми 205/50/15 или 195/55/15 ще имам или вдигане на разхода . В момента съм със 185/65/14. Мерси предварително .

×
×
  • Създаване...