Премини към съдържание

Krasi Ruse

Потребители
  • От него общо

    14
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Krasi Ruse

  1. Здравейте колеги,ползвам Space Star 99г.вече 3-та година и да чукам на дърво нямам никакви проблеми засега.Преди година някъде ми се прекъсна лентовия кабел за клаксона и въздушните възглавници.Свалих волана и оправих кабела,но грешката SRS остана.

    Молбата ми е,може ли някой да ми каже кой или къде в Русе може да ми изчистят грешката и вярно ли е че докато свети грешката не ми работят въздушните възглавници.

  2. Здравейте,много искам да си сложа ксенони на моят Space Star.Може ли на оригиналните фарове да се сложат ксенонови крушки и каква мощност.В Ebay намерих на доста приемливи цени 35W,45W и 55W.Мицубишито е 99г.Казаха ми че ще се опекат рефлекторите.Дайте мнение.

  3. От няколко години сам си правя течност за измиване на стъклата.До сега не ми е замръзвала и според мен чисти много добре.

    1л.спирт (90)градуса

    3л.вода (за лятото може и 4л.

    и 200-300мл.препарат за стъкла.

    Това е,пробвай и дано ти хареса.

    Ако искаш отлей малко и я остави за 24ч.във фризера.Така ще си напълно сигурен.

  4. Като си правил опити да включиш на задна,как е тръгвала напред.Значи че е влизала на I-a или III-а.Аз имах проблем само със задната,но се оказаха износени втулки на лоста и лек реглаж на ъгъла на самия лост.Дано само това да е проблема.Успех.

  5. Най-после реших проблема.Някъде четох за грешно показание на скороста.Там се казваше да се върти стрелката обратно на часовниковата стрелка докато покаже нормални стойности.Това свърши работа и за оборотомера.Правих го с включен контактен ключ.

  6. Здравейте и помагайте :rolleyes: От скоро съм собственик на :mitsu-smiley:"Space Star" и засега съм много доволен от придобивката.Когато я купих не светеха крушките в таблото.С помоща на прочетеното във форума ги подмених със светодиоди и всичко е супер,но...без да искам дръпнах лентовия кабел за дисплея на километража и той се скъса до половината.Моля на колегите които знаят да кажат какво може да се направи.И по точно как мога да сваля дисплея.

    Благодаря.

  7. Здравейте,от 3 дена съм собственик на Space Star 99Г.За сега нямам забележки към автомобила.Днес ми поставиха газов инжекцион и тогава забелязах че оборотомера показва около 2 пъти по високи обороти.Проблем ли е и може ли да се отстрани.Така си показва и на газ и на бензин.

    Благодаря.

    И още нещо искам да попитам.Дали някой може да ми даде ел.схемата на автомобила.

×
×
  • Създаване...