Премини към съдържание

tencho

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от tencho

  1. Като собственик на Grandis 2.0 D-ID, къде бихте ме насочили за резервни части!? Определено представителстовото на Балканстар бих го подминал, за сега си мисля за ebay.com там обаче нямаш шанс да върнеш купеното ако нещо нестава. Отделно мисля че не е нормално да купувам един въздушен филтър за близо 90 лв. от Балканстар. До сега не съм пробвал с Ратола но не ми вдъхват много надежда и те...

     

    Относно до другите - като цяло колата ми е супер! Много съм доволен с голямо семейство съм и определено е супер мултифункционална. Ако ще си купувам "нова" кола това ще е някоя друга без да си продавам грандиса!

    Харчи масло но това зависи как го юркаш - карам на масло Castrol - дадено за този тип двигател (ако искате ще ви дам повече инфо)

    На дълго го карам около 140 - 160 км/ч и ми дава около 10 л. - градско 10 със сигурност - дори не падам под 10 л.

    Окачването е железно - сега е на 65 000 км нямам никакви ядове - за да избягам задръстванията редовно минавам по някоя вътрешна "калдаръмена" уличка и натоварването му е голямо но се справя идеално

     

    що се отнася за ремонти за сега - нямам нищо конкретно като забележка - освен консумативи

    Сложил съм във фаровете bi-xenon прожектори и що годе свети вече добре - иначе не ми харесваше как свети вечер

     

    преди да си купя грандиса гледах мазда 5 - но определено бързо я забравих след покупката на грандиса

    Здравей Valio 4

    Аз карам Grandis 2.0 DID от 5 години и вече е на 190000 до последната смяна на масло не съм видял за харченето което казвате.Аз карам с Motul спецификация за VW мотори или 504 00 507 00.Последния път сложих пак Motul 5W30 300V Power Racing като си мислех че ще е за добро от от него започна да консумира масалце.Моя грандис е 2006 и от тогава до сега не е имал проблем с маслото макар че преди година и полвина забелчзах че има омасляване около отдушника за маслото.За разхода на гориво моя го чипнах и освен че стана близо 170 коня градския разход ми падна много дори и по показания на бордовия компютър.От 7 до 9 е градско.Знаеш че е относително все пак.Как си със спирачките?Аз моите предни апарати и дискове ги смених с такива от EVO.

×
×
  • Създаване...