Премини към съдържание

KrumBo

Потребител
  • От него общо

    222
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от KrumBo

  1. Продавам двигател за Галант 6А13 необорудван на части. Налични блок прегрят, глави окомплектовани ОК, делко, кабели и датчици, маховик, дюзи и горивна рейка. Цени символични. За контакти на ЛС

     

     

    Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk

  2. Купувам читав необорудван двигател 6А13 без генератор без стартер без всмукателни колектори без изпускателни......долу горе ми трябват сглобени картер блок глави ангеренаж и нещата покрай него. Мисля всичко останало да си го прехвърля от моя (който е прегрян). От Смолян съм така че търся нещо от региона и съседните области ще ми е удобно. Благодаря

    Контакти на ЛС с телефон

  3. За какво ти е такава глупост. Та нали екзотиката на салонното осветление на Галантите е именно в това - която зона отвориш там да ти свети и да гасне със забавяне, колкото е необходимо :)

    Колега ти кажи как ще стане само :icon_dance:

  4. Първите впечатления са отлични спира отлично без никакво тресене или скърцане плавно и сигурно спиране. Ръчната работи без проблем като изключим че накладките за ръчната са за смяна но финансите оказват влияние :) . Колега от ФБ страницата забеляза че накладките не покриват изцяло диска вижда се на снимките по горе но това няма как да се избегне освен пак с някакви адапторни планки да приберат апарата по-навътре или да се сложат по-големи на диаметър дискове (има към 13-15мм разстояние да не опре в апарата) 284 са сегашните + 10мм в радиус та предполагам 300-310мм диск може да влезне без да се налагат планки и местене на апарата, но едва ли скоро ще предприема някакви действия предвид сегашния резултат от който съм много доволен....може би чак на следващата нормална експлоатационна смяна която едва ли ще е скоро...да се надявам. Успех на другите колеги тръгнали към такава интервенция насреща съм за въпроси.

     

    Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk

  5. След направения ъпгрейд на спирачките на Галантния 97г ми останаха

    1. Предни дискове 256мм

    2. Предни накладки

    3. Задни спирачни апарати

    4. Задни накладки

    5. Задни дискове

    Частите са употребявани и цената им е символична 50лв всичко

     

    Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk

  6. Не грешиш, апаратите при мен (от ВР) и отпред и отзад станаха bolt-on. Само дисковете дето трябваше да ги дупча.

    От 3000gt иска малко преправяне със шлафчето :icon_box: иначе междуболтовото за закрепване на спирачния апарат е еднакво диска се разпробива на 4х114,3. Проблема е центрирането на диска спрямо апарата и от там различен натиск от двете страни на диска.

  7. Бърз въпрос сдобих се с нови aпaрaти зa отпред и отзaд по предните всичко ясно по зaдните ще имa препрaвяне но нищо сложно обaче ще трябвa дa се рaзделя със ръчнaтa кaто тaкaвa кaкто е сегa.

    Въпросa е кaкво мислите зa хидрaвличнaтa ръчнa ,кaк се прaви нaй добре?

    Също тaкa и скоро ще се сдобия със дистaнционо пaлене което ознaчaвa че нa скорост не могa дa остaвям сaмо нa ръчнa и дaли зимaтa нямa дa имaм проблеми със зaмръзнaли спирaчки кaто е хидрaвличнa?

    С какви задни апарати си се сдобил колега? Снощи се бяхме хванали с монтирането на мойте задни апарати от 3000gt вярно иска преправяне но ръчната ще се запази. За съжаление времето не ни стигна и вероятно другата седмица ще продължим.

  8. Върти ми се една идея и предполагам не е трудна за реализиране. Та дали е възможно задните странични поафони да се включват заедно с предния централен поафон при отваряне на коя да е врата ?

    П.П. Галант 97г

  9. Браво. Сподвели, моля, колко пари ти взеха за разпробиването на дупките, на координатна машина ли ги правиха? Че и мен ме чака тази процедура... :icon_thumbup:

    Една малко символична почерпка ми струваше един познат ми ги разпроби :icon_dance: доколкото знам не е на координатна машина.

×
×
  • Създаване...