Премини към съдържание

fen

Потребител
  • От него общо

    140
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от fen

  1. Според мен наистина е късмет, ама много кофти късмет. Все пак се сглобяват в Холандия от края на 2008г. и доста такива коли се карат у нас, а за такива проблеми аз поне за първи път чувам! Дано да се оправят нещата и това да е!

    Успех

  2. Имам следните въпроси:

    1) самият БС - предлага ли някакви лизингови схеми - доколкото разбрах те нямат т. н. вътрешен лизинг, но предполагам че имат лизингови компании, които работят заедно с тях, т. е. на практика са един вид вътрешни??

    2) доколко подобни компании налагат избора на застраховател? (щото съм решил да съм в Булинс). Лизинга на Алианц предполагам, че ще трябва да мине задължително през Алианц предполагам ...

    По-другата седмица ще преминавам към активни действия по закупуване на количка (нещата малко се проточиха поради други причини ...) и ще съм благодарен за всяко мнение по въпроса... :)

     

     

    В БС има собствен лизинг и е през Алианц. Този лизинг не е задължителен, в зависимост от района има различни лизинги, с които се работи добре. За Интерлииз и Райфайзен със сигурност може да си избереш Булинс, за другите незнам.

  3. Благодаря за отговора, но защо след това го били сменили с двигател на Фолксваген и Пежо. Бил капризен мотора към горивото и разни такива. Ако някой има преки впечатления нека сподели. Моля ви.

     

    Колега, бъркаш моделите, двигатели на Пежо и WV се слагат на Аутлендър, а не на Паджеро, това са коренно различни коли! :mitsu-smiley:

  4. Вашето от къде е от САЩ ли? Колко коня са при вас и изобщо какви са разликите?

    Относно цвета на колата на мен ми харесва бялото, но си въпрос на вкус, все пак.

    И нали сме си в България, на 3-тия ден на панаира се наложи да се заключи автомобила, че някой му сви топката на ск. лост :icon_doh: :icon_censored: за съжаление сме в България!!!

  5. Аз не мисля, че Мицубиши са искали да направят от Лансър- Галант. Марката определено имаше нужда от по-нов и по-близък до европейския пазар автомобил в средния клас, така наречения сегмент "C". Колкото до Галанта, наистина :mitsu-smiley: в момента няма автомобил в този клас, миналата година изкараха концепта, да се надяваме, че до 2010г. най-късно ще го има в продажба в Европа. Грешно е да се сравняват Лансър и Галант, те са коренно различни автомобили и са насочени към различен тип клиенти! Все едно да сравняваме Мерцедес С-клас с Е-класа!?

  6. Здравей колега!

    Поздравления за избора :icon_clap: бъди сигурен,че няма да съжеляваш!!! ;)

     

    1. Дизеловият мотор според мен (дори и да е немски) е много добър поради причината,че е изпитан и е подлежал на множество корекции след началото на поизводството му. Лично аз съм разговарял с хора, които карат кола с такъв мотор и всички( без изключения) са страшно доволни(аз карах тестов автомобил дизел и съм също много доволен) ...моторът е много динамичен... малко харчи... има само една забележка- доста е шумен,а и специално при ЛАНСЕР-а шумоизолацията на двигателя не е добра и доста се чува( при бензина не е така). Моят дилър ми каза,че новият японски дизел common-rail излиза 2009 г.

     

    2. В Балкан Стар говорят, че sportback ще има през 2009 година, но в Дарс Ауто ще го има през Ноември тази година с същите двигатели, които са си на концептуалния модел. Цената му в Дарс Ауто е 700 лв по висока от на седана.

     

    Ето ти и две снимки на хечбека. :)

    http://picasaweb.google.com/lh/searchbrows...r%20sportback#0

    http://picasaweb.google.bg/lh/searchbrowse...=N&tab=wq#3

     

    3.Според мен INSTYLE-а си струва, защото екстрите му са доста привлекателни, а относно поддръжката ако има повръщащо бебе... прав си.. няма по лесно от това- забърсваш го с влажна кърпа и си готов. :)

     

    Следващият модел ЛАНСЕР ще е най-рано след 6-7 години... спорт седана е модел тази година ;)

    Надявам се да ти бях полезен! :icon_thumbup:

     

    Поздрави !!! :rulez:

     

     

    Здравей Иво :)

    незнам защо си останал с впечатление, че Балкан Стар ще го има хечбека през 2009г.? Първите бройки са за септември месец 2008г.

     

    Колкото до новия дизел на :mitsu-smiley: ще излезе края на 2009 началото на 2010г.

     

    Поздрави

×
×
  • Създаване...