Премини към съдържание

fynki80

Потребители
  • От него общо

    16
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от fynki80

  1. Благодаря!

    Но как се стига до нея?

    Сваля ли се самата пръскалка?

    Има една черна твърда лепенка точно срещу пръскалката над стъклото махаш я и имаш достъп до самата пръскалка. Иначе въпросната пластмасова снадка се намира към купето, дърпаш внимателно съвсем малко маркуча и ще го видиш.

  2. Тя моята кора излиза без дръжката.

    А за маркуча на пръскалката може ли насоки?

    Как се вади пръскалката от капака?

    После на новия капак как най-лесно се посреща маркуча на дупката за пръскалката?

    Има удобна пластмасова снадка на маркучето. Аз самата пръскалка не съм я сменял. На новата врата имаше само пръскалака

  3. Кабелите, ако се разкачат от капака няма ли как да се издърпат от капака без да се режат, и после пак да се напъхат в новия капак?

    Иначе за маркуча на чистачката явно ще си покаже.

    Колека точно така нищо не се реже. Всичките кабели са на букси и излизат и после се пъхат без проблеми. Сваляш пластмасовата кора има два винта в дръжката и после дърпаш.

  4. Колега обиколих доста магазини, пробвах около 10 различни топки и не стават за моят скоростен лост. Проблемът е че за да включва на задна скорост се повдига едно лостче и после напред до първа скорост. На топките който пробвах няма място за този лост.

  5. Колкото и смешно да прозвучи ,провери в Кауфланд ,по едно време бяха пуснали едни който изглеждаха доста добре с кожа и шев.Даже имаше снимка в някоя тема тук ,ама не се сещам в коя .Весели празници

    Благодаря. Весели празници!

  6. Благодаря ти! Ще отида да видят дали ще направят старата топка, но малко се съмнявам, защото моята се разпадна на много парчета докато я дърпах да я сваля от скоростния лост.

  7. Машинката която ти вдига фара е знаминала,или заминава лека по лека.Тия коли с вдигащите се фарове са шитня.Пробвай ако има вариянт,да стигнеш до машинката и ако е възможно да се изчисти някак си.Не съм запознат конкретно с на еклипс машинките,но аз имам едно американско прасе което е с такива фарове....и там е с машинки...които в еднин момент просто почват да правят каквото си искат......не вярвам механизма да е нещо по различно.На 99% машинката ти е фира....

     

    Благодаря за информацията!!!

  8. Имам проблем с фаровете на Мицубиши Еклипс 93го. Като включа фаровете десния фар започва да се вдига и сваля постоянно, и спира след известно време ,понякога в неестествено положение. Помогнете ако можете, предварително благодаря!

×
×
  • Създаване...