Премини към съдържание

blueforce

Потребител
  • От него общо

    19
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от blueforce

  1. Здравей Колега.

    Аз лично повдигнах на моята кола задницата с такива тези тампони:

    http://nspauto.bg/avtoaksesoari/podlojki-za-prujini/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D1%83%D0%B6%D0%B8%D0%BD%D0%B8-2%D0%B1%D1%80-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%822013-05-23-12-44-44_-detail

    Но съм сложил по 3 на всяка пружина. И се вдигна с около 3 см.

    Даддох ги като примерни, трябва да видиш точниа размер за твоите пружини.

  2. Здравейте колеги! Ще ви помоля за съвет някой ако се е сблъскавл с нещо подобно. От 3 седмици насам колата ми тегли все наляво. Смених гумите (чисто нови балансирани), джантите смених с нови.Проверих налягането в гумите еднакво е. Минах на стенд. Въпреки всичко колата продължава да "дърпа". Звездичката е 1,3 2004 година.

  3. На моето Мицу му сложих 195/65/15 и почти ми опира гумата в задния калник. Има калкулатори за джанти в нета провери как ще изглежда като размер преди това.

  4. Привет колеги! Отскоро станах собственик на Спейстар :rolleyes: . Сменяйки свещите изкарах лулите, който буквално се разкапаха в ръцете ми. (тези под боините) . Много търсих по магазините но не намерих нищо. Предлагат ми двете бобини с лулите. Някой може ли да ми помогне да намеря само лули ( ако се продават отделно )

    Лека и безаварийна :) :mitsu-smiley:

  5. -Какво му се "случи" на делкото че да не подлежи на ремонт, за него има почти всички съставни елементи за ремонт!

     

     

    Просто го няма вече самото делко, намеих едно от Колт (същото уж)Но самото делко не работи добре. Гледах го със стробоскоп постоянно мени ъгъла на предварение (от 5 до 20 градуса без дори да променям оборотите)

  6. Привет колеги. Някой от вас свалял ли е корите на вартите на Lancer GLX 97? Имам проблем с с машинката на централното (мъчи се да отвори, но не успява да се завърти докрай). Но не мога да сваля кората на вратата. Намирам само 2 винта явно има още, но не мога да ги открия. Ще се радвам ако някой подскаже как да махна кората. И също ако някой е имал подобен проблем с централното може да сподели...

×
×
  • Създаване...