Премини към съдържание

hinkov68

Потребител
  • От него общо

    22
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от hinkov68

  1. отвори капачката където наливаш хидравличното масло и направи няколко оборота наляво и надясно може да не си го обезвъздушил като си налял маслото и аз имах подобен проблем няколко пъти завъртях волана с отворена капачка да излезе въздуха и се оправи

  2. 5200 лв цената не подлежи на коментар автомобила е без грам забележка. Газов инжекцион ,единствения проблем е че докато загрее леко тресе на бензин.

     

     

    https://www.facebook...&type=3

     

    Оправете си обявата според правилата:

    Обявата трябва да съдържа задължителна информация за: типа на автомобилния възел или резервна част, нов или втора употреба е детайла/детайлите, цена, снимка/снимки или линк към такива и форма за допълнителна връзка/освен ЛС/ с продавача/купувача...."

  3. При студен автомобил изобщо е изключено да потегля, давам газ и направо забива надолу стрелката на оборотомера и почват да гърмят гърнетата, и гасне колата.

    Разликата при бензин и газ е около 200 оборота, на бензин е около 800 на газ 1000.

  4. Паля колата не държи обороти вместо да са високи докато загрее са ниски и като подам газ глъхне и гасне 2 генерация еклипс.На газ няма проблеми върви като самолет а на бензин забива на 5 хил оборота и не иска да върви..

  5. Въпрос към вас ... Откъде мога да намеря фланец за спортния филтър на Eclipse понеже до сега бях с обикновения въздушен филтър сега мисля да сложа спортен а всичките са с кръгли отвори а на Eclipse е някакъв правоъгълен...

  6. Знаете ли някои автосервиз в Русе с подходяща техника за Mitsubishi Eclipse 2 или в някои от близките градове и да ми кажете мнението си все пак за сервизите.В Русе в сервиза на мерцедес имат за Mitsubishi всичко ама диагностиката е от 60 лева нагоре ...

  7. Препоръчайте ми сервизче за чип тунинг и някои от вас ако си е правил да сподели мнението има ли смисъл или загуба на пари и време.Бях решил да слагам турбо но много пари и мисля да сменя генерация и да чипосам.

×
×
  • Създаване...