Премини към съдържание

seducer

Потребител
  • От него общо

    274
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от seducer

  1. Търся зъбни колела и синхронизатори за 5-та скорост, Галант 1997г. 2,5 V6 с ръчни скорости. Някой ако си е купувал скоростна кутия за друг проблем и тези са му останали да се обажда.

    Аз имам една такава разглобена кутия.

  2. Благодаря,

    а скъпо ли е упражнението? И бихте ли препоръчали някой във варна .

    Новия синхронизатор си е цифра ( поне когато последно го проверявах), имам такъв неразличим от нов, ако желаеш пиши ми. За ремонт обаче идея си нямам колко пари би ти излезнало заедно с лагерите.

  3. Здравейте,

    имам проблем с превключването от 3та на 2ра. Не влиза лоста, успявам или с леко побутване към 1ва или под 20 км/н. Нагоре вървят добре, само от 3та на 2ра го прави. Като пусна съединителя при запален мотор се чува леко тракане на свободна скорост.

    Имал ли е някой подобен проблем, съвети някакви, благодаря.

    Теми много за този проблем, смени синхронизатора на 2-рата и лагерите в кутията, които са 6 на брой.

  4. Айде сега смени колата - смешки. Гумите са 15-ки ... какво общо има шумът от цолажа? И ако беше прочел и вникнал в това което съм написал миналото лято нямаше шум! Друго и класа на гумите не е нисък!

    Та не, че се заяждам ама по същество има ли да кажеш нещо?

    Ами карай със шумните гуми, няма как да станат безшумни. Каучука старее, гумите се износват и от там почват да увеличават децибелите. А за високия клас, тази марка не спада към тях, не искам да споменавам конкретни гуми с които при мене шума изчезна наполовина, за да не излезе като реклама. И не го приемай като заяждане, споделям мнение.

  5. След смяната на зимните гуми летните започнаха да шумят (при над 50-60 км) шумът е все едно съм с ремус особено при завои. Гумите съм ги държал една в/у друга монтирани на джанти, марката е унироял моделът - трабва да го видя на един сезон са и миналото лято нямаше пролем с тях, без посока са въртях ги вече лява-дясна и няма промяна все шумят, баланс им правих миналото лято при монтажа и нямам биене, тропане и дърпане на ляво-дясно та си мисля че не е от това.

    Става въпрос за предните, задните са ми стари вече почти за боклука и не е от тях проверено с монтаж на зимните отзад - шум пак има.

    Дайте мнение от какво може да е че не ми се изхвърял - нови са.

    Купи си висок клас гуми и няма да шумят толкова много, а ако искаш да не се чува шум от тях, смени колата или мини на най- малкия размер който препоръчва производителя.

  6. Това тракане, както каза колегата по горе, прилича на липса на налягане на масло и от там слабо мазане и тракане, това не е нормално лампата да огасва толкова късно. Имах един немски кош преди 1-2 години и така тракаше (постоянно ме бъзикаха че работи много тихо за дизел) и след като отворих мотора, не беше останало много от разпределителния вал.

  7. Ако имаш стари амортисьори, избий чашките и ги прикапи към тези на твоите амове, Галанта така го бях надигал (Mario 64 ме светна), ако от Галанта стават ще ти подаря две чашки, гледам си от Велико Търново.

  8. Здравейте! Реших да сменя марката, която използвах до сега с нещо ново за мен. И така - търся си Мицубиши Галант 2.0 136hp (тези от 1997г. - 1999г...просто не знам коя генерация се водят), бензин/газ, климатроник, ел. пакет (доколкото забелязвам всички са ел.пакет). Да няма ръжди и удари. Моля ако има някакви предложения да са само за София или Варна. Моля, ако има някакви предложения да ми пишете в темата или на имейл zlatkyy@gmail.com - прикачете снимчици и напишете цена. :) Благодаря Ви за вниманието.

    А колко пари си склонен да отделиш за такъв Галант?

×
×
  • Създаване...