Go_go Публикувано 6 декември 2024 Публикувано 6 декември 2024 Здравейте, Свети ми чек енджина и грашката е Р1603 Интернет казва "Battery Backup Circuit Malfunction" Като я изчистя докато работи двигателя не се появява.Спра ли го пак е там. Някой знае ли какво да се направи? Цитат
sunnyboy115 Публикувано 6 декември 2024 Публикувано 6 декември 2024 (редакция) Не знам, но в търсачка излизат разни резултати: http://mmc-manuals.ru/manuals/colt/online/Service_Manual/2009/13/html/M113176140019700ENG.HTM Сам ли светна чека или след смяна на акумулатор и/или някаква интервенция по автомобила ? https://www.google.com/search?q=Battery+Backup+Circuit+Malfunction+colt+2009&rlz=1C1RUCY_bgBG825BG825&oq=Battery+Backup+Circuit+Malfunction+colt+2009&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIKCAEQABiABBiiBDIKCAIQABiABBiiBDIKCAMQABiABBiiBDIKCAQQABiABBiiBDIKCAUQABiABBiiBNIBCjExMTE5ajBqMTWoAgiwAgE&sourceid=chrome&ie=UTF-8#vhid=7x75_sJ93IcJGM&vssid=_4tlSZ4-8KZXyxc8PmurHkAs_36 Редакция - Допълнение - цитат с автоматичен превод на гугъл : Моят човек и аз се чувстваме като малко идиоти всъщност. Първото нещо, което направихме, когато получихме колата преди няколко месеца, беше да проверим всички предпазители и да сменим чифта, който беше изгорял. Попаднах на друг въпрос тук, който имаше идентични симптоми с тези, които изпитвахме и след малко ровене открих, че предпазителят, който контролира всички вътрешни светлини, електрически ключалки, празен ход и т.н., също контролира захранването на ECU . Отново дръпнахме предпазителя и той беше доста забележимо изгорял. Редактирано 6 декември 2024 от sunnyboy115 Цитат
Go_go Публикувано 9 декември 2024 Автор Публикувано 9 декември 2024 (редакция) Смених акумулатора после и сензора на коляновия вал. Не ми е основна кола и не я карах преди заради сензора. След смяната на сензора се появи, но може и след акумулатора да е било. Преди сензора двигателя спираше да работи на моменти. Сега си работи но с тази грешка на компа. Имам и още един проблем с волана. Като завия не се връща напълно, а я минах на преден мост. Просто се върти малко тегаво. Редактирано 9 декември 2024 от Go_go Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.