Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Публикувано

Здравейте,

Свети ми чек енджина и грашката е Р1603

Интернет казва "Battery Backup Circuit Malfunction"

Като я изчистя докато работи двигателя не се появява.Спра ли го пак е там.

Някой знае ли какво да се направи?

Публикувано (редакция)

Не знам, но в търсачка излизат разни резултати:

http://mmc-manuals.ru/manuals/colt/online/Service_Manual/2009/13/html/M113176140019700ENG.HTM

Сам ли светна чека или след смяна на акумулатор и/или някаква интервенция по автомобила ?

https://www.google.com/search?q=Battery+Backup+Circuit+Malfunction+colt+2009&rlz=1C1RUCY_bgBG825BG825&oq=Battery+Backup+Circuit+Malfunction+colt+2009&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIKCAEQABiABBiiBDIKCAIQABiABBiiBDIKCAMQABiABBiiBDIKCAQQABiABBiiBDIKCAUQABiABBiiBNIBCjExMTE5ajBqMTWoAgiwAgE&sourceid=chrome&ie=UTF-8#vhid=7x75_sJ93IcJGM&vssid=_4tlSZ4-8KZXyxc8PmurHkAs_36

Редакция - Допълнение - цитат с автоматичен превод на гугъл :

Моят човек и аз се чувстваме като малко идиоти всъщност. Първото нещо, което направихме, когато получихме колата преди няколко месеца, беше да проверим всички предпазители и да сменим чифта, който беше изгорял. Попаднах на друг въпрос тук, който имаше идентични симптоми с тези, които изпитвахме и след малко ровене открих, че предпазителят, който контролира всички вътрешни светлини, електрически ключалки, празен ход и т.н., също контролира захранването на ECU . Отново дръпнахме предпазителя и той беше доста забележимо изгорял.

Редактирано от sunnyboy115
Публикувано (редакция)

Смених акумулатора после и сензора на коляновия вал. Не ми е основна кола и не я карах преди заради сензора. След смяната на сензора се появи, но може и след акумулатора да е било. Преди сензора двигателя спираше да работи на моменти. Сега си работи но с тази грешка на компа. Имам и още един проблем с волана. Като завия не се връща напълно, а я минах на преден мост. Просто се върти малко тегаво.

Редактирано от Go_go

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Създаване...