Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Тонколони за Колт


Препоръчано мнение

Някой дали знае какви са размерите на говорителите за Колт 92-96. Лично моя има тонколони само отзад.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Тя стана една странна работа, отзад бяха сменяни говорителите 6,5" , но бяха хванати с два самонарезна винта и не държаха, та смених винтовете с по-дебели ( от четерите страни) и ги стегнах и работата стана много добре, вече не дрънчат.Обаче отпреде тръгнах да свалям кората и ми падна един говорител 20см на краката, странна работа, някой го беше оставил просто да се седи във вратата.Отпреде сложих 6'' говорители , които влизат по някакъв специален начин в самите кори (японска работа :) ). Та в крайна сметка понаваля ме дъждът и ми остана да сложа последният говорител от към пасажерската врата (там не се знае каква изненада ще има).

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

MB200ce, колега ако не е тайна коя година ти е колта? Аз честно казано си сложих отпред 13см мидбас, защото ми се сториха дупките в корите прекалено малки за 16.5см, и ми се струваше, че трябва да режа... сега малко като ви чета мненията ме е яд, че не опитах да махна планките и да сложа някой по големи говорители за по мекичък и плътен, пък и силен бас.. гррр. Е догодина явно отивам към DLS R6:)

Редактирано от Ra1N
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ами колта е 5 -1997г. в края преди фейслифта.Работата стана така , че всичко дрънчеше и бас нямаше.Отпреде беше пуснат един 20см говорител просто ей така поставен.Говорителя който сложих беше точно 16.5 см.И до колкото разбирам първо се пъха надоло в мястото , което е на кората и после се повдига нагоре и от долната част се подпира с нещо.Надявам се да не съм объркал нещо, но по принцип нямаше абсолютно никаква друга опция да се хване, защото на вратата отвора беше огромен и то не под формата на кръг, а на нещо като заоблен квадрат.Поздрави.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 10 години ...

В предните врати има пластмасови адаптори. По спомен влизаха 130 мм, а отзад 165 мм. Все пак провери, не е трудно. Отзад просто откопчаваш решетките, а от пред се сваля кората на вратата.

 

п.с. Сега видях, че дори сме го коментирали в темата по-напред...

Редактирано от Емил Димитров
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...