kkosta Публикувано 29 Май Сподели Публикувано 29 Май Здравейте колеги! За съжаление тази сутрин заварих колата ми надраскана от двете страни(с ключ предполагам). И въпроса ми е дали някой си е оправял сам такива драскотини. Само с полиране/пастиране дали ще се оправи. Ако става с кои продукти трябва да използвам. Някой ако се е сблъсквал с тази трагедия може да сподели опит. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Admin Светльо Ангелов Публикувано 29 Май Admin Сподели Публикувано 29 Май Колко са дълбоки надраскванията? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kkosta Публикувано 29 Май Автор Сподели Публикувано 29 Май Ами бялото на боята се вижда и нокътят на пръста ми потъва съвсем леко вътре Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Admin Светльо Ангелов Публикувано 30 Май Admin Сподели Публикувано 30 Май Значи е направено умишлено и няма да стане с полиране. Трябва да се пребоядиса. С това драскане по колите сме на последно място в света по положително мислене. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kkosta Публикувано 30 Май Автор Сподели Публикувано 30 Май Да със сигурност е направено нарочно... Не знам какъв човек трябва да си, че да направиш такова нещо, но ето случва се. Благодаря ти за съвета ще видя какво ще я правя, че ми седи грозно така. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.