Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Неудобни/ плитки седалки Mitsubishi Outlander 1


Препоръчано мнение

Здравейте,

Притежавам колата от около 2 години и за тези две години. Проблемът е че седалките а именно седлото е много плитко. При повечко километри при мен се появява болка в коляното все едно съм стоял на колене при монтаж на ламинат или подови плочки. Известно ми е че колата не е предназначена за дълги преходи. Пробвах какви различни настройки на седалката до колкото позволява но за да ми ляга изцяло подбедрицата трябва доста да пусна облегалката и по този начин нямам добра видимост при маневриране.

Така някой дали знае от някой друг модел на марката дали ще паснат предните седалки който биха могли да да бъдат по удобни.

Явно доста съм се разглезил след Мондеото което има преди това но беше адски удобна кола за магистрално каране.

 

 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...

Монолог се получава но да споделя до къде стигнах….

 

За момента подложих по 3 шайби 10х36 за да надигна седалката само в предната и част т.к. при повдигане нагоре/надолу седлото остава хоризонтално.

При така направената доработка имам вече около 200 км магистрално шофиране и се чуствам по добре след като слезна от автомобила.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Не обикновени седалки са. 
 

За момента частично реших проблема като подложих по 3 шайби само в предната част на закрепването към купето. Има известно подобряване след интервенцията. Следващото което обмислям е надграждане на самата седалка точно в областта където лягат коленете. Сядайки на дясната седалка нямам чак такъв дискофорт което ме кара да си мисля че има износване на самият ръб на седалката и при продължително стоене се за да не се свлича водача напред компенсира чрез напрежение в краката. 
 

Наблюдавайки и други марки и автомобили почти винаги в седлото има издигане в края и то е с цел при стоене гравитично притиска седящия към облегалката и така почиват самите крака при продължително шофиране.

Редактирано от Иван Вълков
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...