Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Пежо 4008, произведен в Япония, комплектация Мицубиши ASX, мотор 1.8, модел 4n13


Препоръчано мнение

Здравейте, попаднах в странна ситуация. Закупих Пежо 4008 на което дизайна на ламарините и емблемата са на Пежо, а всичко останало е на Мицубиши ASX. След като купих колата / по километраж 115 000 км./ смених консумативитите. вкл. масло /5W30/ + маслен филтър + дихтунга. След ~ 3 000 км. нивото на маслото в картера достигна марката Х, излезе съобщение да проверя нивото на маслото и бе регистрирана грешка Р252F. Дотук, добре. Оказва се че попаднах в омагьосан кръг. Обаждам се в сервиз на Мицубиши и след като чуят думата Пежо приключват разговора и ме съветват да се обърна към сервиз на Пежо. Когато се обърна към сервиз на Пежо ми отговарят, че нямат тестер на Мицубиши MUTIII. Мога отново да сменя маслото и да изтрия грешката, проблемът е че не мога да обуча /инициализирам/ компа, че е сменено маслото. Това разбира се е малък проблем. Въпросът е, че няма на кого да разчитам за диагностика на DPF, ако се наложи регулировка на клапани, смяна на верига ГРМ и т.н. Ще бъда благодарен за полезни съвети за сервизи, майстори и любители, които работят с MUTIII. И по възможност по-близо до Варна.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 4 седмици ...
  • преди 3 седмици ...

Аз имам същият двигател 4N13150 конв на Лансер. Свържи се с DJ Tymbi (Пламен) , негов е авто сервиз J Auto в София. Потърси и във форума темите за 4N13. 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...