Премини към съдържание

Търся схема на резервоара и горивната система в нея за дизеловия Outlander II / Peugeot 4007 / Citroen C-crosser (2,2 HDI)


Препоръчано мнение

Здравейте колеги,

Търся схема / снимки и информация за резервоара и горивната система в нея монтирана в дизеловия Outlander II / Peugeot 4007 / Citroen C-crosser за да я разгледам и да си изясня каква е системата за изравняване на количеството на гориво в двете половини на резервоара.

Възникна проблем с количеството на горивото изразяващ се в това, последните 20 литра да не могат да се ползват и двигателя изгася в движение, а индикатора за количеството на горивото показва че има около 1/8 гориво, но явно то е в другата половина на резервоара и след доливане на гориво двигателя си пали.

Редактирано от sunnyboy115
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • sunnyboy115 промени заглавието на темата Търся схема на резервоара и горивната система в нея за дизеловия Outlander II / Peugeot 4007 / Citroen C-crosser (2,2 HDI)
  • преди 4 месеца ...

Изравняването става с една джаджа в кошницата в резервоара. Обикновено яко не ти работи помпата в резервоара, която се намира в кошницата не иска да изравнява.Аз имах такъв проблем и купих втора употреба кошница и всичко сега е наред. 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

При мен проблема беше от несвързан маркуч идващ от втората секция на резервоара. За сега всичко е наред след свързването на маркуча към кошницата.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...