Премини към съдържание

DCS роботизирана кутия на Аутлендър


Препоръчано мнение

Ми за съжаление е така..........ако изкара 150-180 000 км. значи е надежна.......така трябва да се категоризират вече нещата......

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

 Здравей Даниел Цжетков. Тази скоростна кутия е правена от Гетраг/ GETRAG- 6DCT470 — 6-speed dual-clutch, това го открих в Уикипедиа. В началото това е била немска фирма, но през юли 2015 става собственост на  Magna Powertrain за сумата от $1.9 милиарда. Някъде четох, че и Форд имат 50 процента участие, но само в подразделението за скоростни кутии. Моето Митцубиши Колт 2009 е с автомат от Гетраг. Където и да прочета всички се оплакват от скоростните кутии на Гетраг, включително и аз. На 120000 километра трябваше да се смени Актуейтъра на скоростната кутия. Аз вече съм проучил и в бъдеще ще си търся атомобил със скоростна кутия от Ейсин/AISIN Япония/Japan. Също много лоши неща съм срещал и за скоростните кутии на Джатко/Jatco Nissan. Надявам се да съм ти бил полезен.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...