Премини към съдържание

Colt VI 1.1 дросел?


Pr0xY

Препоръчано мнение

Здравейте. Проблема е следния. Миналата година започна да пали доста странно. Странното беше, че след запалване държеше много ниски обороти и аха да загасне, вдигне оборотите. Това го правеше само като не е палена цяла нощ. Реших да почистим дросела с един приятел. Изчистихме го, както и датчика за всмукателя (имаха много нагар). След почистването колата започна да държи доста по-високи обороти след запалване на студен мотор. От известно време след запалване отново държи мн ниски обороти веднага след като запали и в повечето случеи и гасне. Последващото запалване е без проблем но за около 30-40с оборотите ми се струват доста високи. Колата си върви нормално и не съм забелязал аномалии с разхода. Казаха ми че дроселите са им болка и с чистене не стават нещата и иска смяна?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Имах подобен проблем при 1.3.Пробвах с чистене на дросел и мап сензор,но проблема остана.После реших да сменя сензора с нов Бош(около 70 лв) и се оправи проблема.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...